Rikas Ahiflower-oliiviöljy

Pakkauskoko 200 ml
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Ravintosisältö100 g5 ml
Energiaa 3700 kJ / 900 kcal 42 kcal
Rasvaa, josta 100 g 4,6 g
Tyydyttyneitä rasvahappoja 11,1 g 0,5 g
Kertatyydyttymättömiä rh., josta 46,4 g 2,1 g
- öljyhappoa (omega-9) 45,4 g 2,1 g
Monityydyttymättömiä rh., josta 42,1 g 1,9 g
- linolihappoa (omega-6)10,8 g500 mg
- gammalinoleenihappoa (omega-6)2,8 g130 mg
- alfalinoleenihappoa (omega-3) 20,2 g 930 mg
- stearidonihappoa (omega-3)8,4 g390 mg
Annostusohje 5 ml (1 tl) päivässä ruokailun yhteydessä.

Nauti neutraalin makuinen öljy sellaisenaan tai jogurttiin, viiliin, puuroon, salaattiin tms. sekoitettuna.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Luomu oliiviöljy 56 %, Ahiflower-öljy (Buglossoides arvensis) 44 %

Säilytä avattu pullo jääkaapissa valolta suojattuna.
Huom. Öljy saattaa samentua ja jähmettyä viileässä, mutta se kirkastuu jälleen huoneenlämmössä.

VEGAANINEN SUPER OMEGA-3-LÄHDE

Ahiflower®-öljy on kasvikunnan monipuolisin ja rikkain omega-3-rasvahappojen lähde. Öljystä tekee poikkeuksellisen se, että tutkimusten mukaan* elimistömme muokkaa Ahiflower-öljyn sisältämästä omega-3-sarjan alfalinoleenihaposta nelinkertaisen määrän sydämelle tärkeää EPA:a verrattuna pellavaöljyyn!

Ahiflower®-öljy on valmistettu englantilaisten sopimusviljelijöiden vastuullisesti tuottamista peltorusojuuren (Buglossoides arvensis) siemenistä. Korkein mahdollinen laatu ja jäljitettävyys ovat kunnia-asia niin tuottajille kuin bertil’s healthille.

Rikas Ahiflower-oliiviöljyä suositellaan kaikille niille, jotka eivät voi nauttia rasvaista kalaa tai kalaöljyjä;  vegaaneille ja kala-allergikoille. Pietarsaaressa bertil’s health oy:n tehtaalla Ahiflower®-öljyyn sekoitetaan luomulaatuista oliiviöljyä. Se täydentää Ahiflower®-öljyn rasvahappokoostumusta ja helpottaa nestemäisen öljyn annostelua. Kyseessä on maailman ensimmäinen ei-kapselimuotoinen Ahiflower®-öljy.

Käyttötarkoitus

  • Omega-3-lähteeksi erityisesti kala-allergikoille, kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Monipuoliseksi hyvien rasvahappojen lähteeksi koko elimistölle
  • Tärkeiden rakennusaineiden lähteeksi iholle
  • Vaihtoehdoksi jättihelokkiöljylle
  • Ruuanlaittoon (ei kuitenkaan paistamiseen)

Kenelle

  • Veren rasva-arvoista huolehtiville
  • Vegaaneille ja kala-allergikoille
  • Kaikenikäisille naisille ja miehille
  • Koululaisille ja lapsille

Neutraalin makuinen nestemäinen öljy on helppo annostella ja sopii koko perheelle.

Erityistä tässä tuotteessa

RUNSAASTI OMEGA-3:a

Ahiflower®-öljy sisältää runsaasti alfalinoleenihappoa (omega-3). Elimistömme valmistaa siitä itse edelleen monia muita tasapainoiselle rasva-aineenvaihdolle tärkeitä aineosia. Alfalinoleenihappo on mm. elintärkeiden EPA:n ja DHA:n luonnollinen lähtöaine. Tieteellisten tutkimusten* mukaan Ahiflowerin ALA:sta kehittyy jopa nelinkertainen EPA:a verrattuna pellavaöljyyn.

Ahiflower®-öljyn yksi erikoisuus on erityisen runsas määrä rasva-aineenvaihduntaa tasapainottavaa omega-3-sarjan stearidonihappoa. Sitä ei tavata muissa kasviöljyissä yhtä suuria määriä. Stearidonihappo on mitä ilmeisimmin poikkeuksellisen ALA => EPA -muuntosuhteen tekijä.

JÄTTIHELOKISTA TUTTUA GAMMALINOLEENIHAPPO GLA:ta

Ahiflower®-öljy on myös runsas gammalinoleenihapon lähde. GLA on tuttu jättihelokkiöljyistä, joita on käytetty perinteisesti ihon hellimiseen niin ravitsemuksellisena öljylisänä kuin ulkoisestikin iholle siveltynä.

MONIPUOLISUUTTA JA HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ LUOMU OLIIVIÖLJYSTÄ

Oliiviöljyä on aina pidetty ravitsemuksellisesti erinomaisena rasvahappojen lähteenä ja ns. Välimeren-ruokavalion ihannoituna kulmakivenä. Luomulaatuinen oliiviöljy on valittu Ahiflower®-öljyn täydentäjäksi koska:

  • Sopivassa suhteessa valmistettu öljyseos helpottaa annostelua;

5 ml (1 tl) annos nestemäistä öljyseosta sisältää 2,0 g Ahiflower®-öljyä

  • Oliiviöljyn terveellinen rasvahappokoostumus täydentää erinomaisesti Ahiflower®-öljyn ravitsemuksellista sisältöä
  • Oliiviöljy aiheuttaa äärimmäisen harvoin yliherkkyyttä ja sopii myös kaikkein herkimmille
  • Oliiviöljy on hyvin inertti ja suojaa erinomaisesti Ahiflower-öljyn herkempiä rasvahappoja hapettumiselta

*Lefort N. et al. Consumption of Buglossoides arvensis seed oil is safe and increases tissue long-chain n-3 fatty acid content more than flax seed oil – results of a phase I randomized clinical trial. Journal of Nutritional Science. 2016, 5(2):1-12.

Rikas-sarja täynnä luonnon luomaa elinvoimaa

bertil’s health oy:n uuden Rikas-sarjan tuotteet ovat luonnostaan rikkaita ravintoaineiden lähteitä. Ne ovat mahdollisimman vähän prosessoituja, emmekä ole lisänneet niihin mitään ylimääräistä. Rikas-tuotteet ovat hyvin elintarvikkeenomaisia ja niiden käyttötavoissa voi päästää mielikuvituksen valloilleen. Voit lusikoida niitä suuhun ihan sellaisenaan tai sekoittaa mieleiseesi salaattiin, ruokaan tai smoothien joukkoon. Rikas-sarjan öljyt soveltuvat myös ihon ulkoiseen hellimiseen ja kosteuttamiseen.

Rikas-sarjaan kuuluu runsas valikoima korkealaatuisia kylmäpuristettuja öljyjä; perinteinen pellavaöljy, luomu pellavaöljy, vehnänalkioöljy, manteliöljy, Camelinaöljy ja Ahiflower-oliiviöljy.

Media