Carmolis-tipat - monikäyttötuotteiden parhaimmistoa!

06.05.2020

Erilaiset monikäyttötuotteet kasvattavat suosiotaan ympäri maailman, eikä syyttä. Yksinkertaisemman ja ekologisemman elämäntavan merkitys on muodostumassa ihmisille yhä tärkeämmäksi. Monet kaipaavat tuotteita, joilla on monta käyttötapaa sen sijaan että tarvittaisiin mittava purkkiarsenaali kattamaan eri tarpeet.

Monet kyllä tuntevat perinteiset Carmolis Yrttitipat, mutta harva taitaa tietää että niillä on monta näppärää käyttötapaa.

Carmolis Yrttitipat sisältävät haihtuvia eli eteerisiä öljyjä piparmintun lisäksi peräti kymmenestä muusta tehokkaaksi tunnetusta yrtistä. Tehon perustana ovat piparminttu, laventeli, kaneli, neilikka, sitruunamelissa, muskotti, salvia, sitruunaruoho, anis, sitruuna ja timjami. Carmolis on perinteinen ja arvostettu yrttivalmiste, jota on valmistettu jo 1600-luvulta lähtien.

Carmolis Yrttitipat väsyneille ja treenistä kipeytyneille lihaksille

Rasittuneet lihakset saavat tehokasta lievitystä yrttitipoista. Hiero yrttitippoja suoraan rasittuneille lihaksille. Perinteisten tippojen ohella kannattaa kokeilla ihan erikseen kipeytyneiden lihasten ja nivelten tarpeisiin laadittua Carmolis Kipugeeliä. Sillä mahtava kaksitehoinen vaikutus: se tuntuu ensin viileälle ja hetken kuluttua mukavan lämpimälle.

Yrttitipat virkistävät mukavasti myös väsyneitä jalkoja. Jalkakylpy valmistuu reilulla lorauksella Carmolista vadilliseen lämmintä vettä. Kannattaa kokeilla erityisesti saunassa tai saunomisen jälkeen.

Yrttishotti tekee hyvää myös vatsalle ja suolistolle

Piparminttu voi lievittää erilaisia vatsaongelmia pahoinvoinnista kuukautiskipuun. Useissa tutkimuksissa on saatu viitteitä siitä, että piparmintulla on erityisen suotuisia vaikutuksia vatsan terveyteen eli nykytiedon valossa vaikuttaa siltä, että vanha kansa ei ollut tässäkään asiassa väärässä. Vuonna 2011 australialaisen Adelaiden yliopiston tutkimuksissa tultiin siihen johtopäätökseen, että piparminttu tosiaan saattaa vaikuttaa suolistossa siten, että se lievittää vatsakipua.

Sekoita kylmään vesitilkkaan reilu 20 tippaa Carmolista ja nauti kertakulauksella shottina. Myös ylikylläinen olo helpottuu tällä drinkillä ilahduttavan nopeasti.

Helpotusta hyttysenpistoihin

Kutisevat hyttysenpistot voi hoitaa kätevästi levittämällä Carmolis Yrttitippoja suoraan iholle, kunhan iho on ehjä. Tipat laskevat paukamien punoitusta ja lievittävät kutinaa tehokkaasti eteeristen öljyjen avulla. Carmolis Yrttitippoja on saatavilla myös pienempää, 40ml:n pakkauskokoa, joka on helppo ottaa vaikka mökille mukaan.

Perinteinen höyryhengitys

Carmolis Yrttitippojen eteeriset öljyt avaavat myös hengitystiet nopeasti. Lisää Carmolista reilut 10 tippaa höyryävän kuumaan yrttiteehen tai hunajalla maustettuun kuumaan veteen. Kuuma juoma ja siitä haihtuvien öljyjen höyryt voivat tehostaa entisestään yrttien vaikutusta nenän ja nielun limakalvoihin.

Klassikkotapa hyötyä eteeristen öljyjen vaikutuksista on laakeasta astiasta höyryhengitettynä. Annos: 10 tippaa / 1 dl kuumaa vettä laakeaan astiaan. Suosittelemme tätä lämpimästi myös uusille Carmoliksen käyttäjille. Sopii myös lapsille.