Juhlavuoden kunniaksi uusia tuulia

04.03.2020

Tänä vuonna täytämme 60 vuotta ja vaihdamme nimemme bertil’s health oy:ksi. Nostamme näin perustajamme, Bertil Pomoellin, tarinan osaksi yritysnimeämme.

Olemme kulkeneet pitkän tien apteekin takahuoneesta yhdeksi Suomen johtavista terveystuotevalmistajista. Yrityksemme on perheomisteinen jo kolmannessa sukupolvessa.

Tänä vuonna kuusikymppisiään viettävä perheyhtiömme toiminta on ollut pitkään menestyksekästä. Vitamiini- ja hivenainevalmisteista koostuva oma kotimainen tuotesarjamme bertil’s on kasvanut mukavaa 30 % vuosivauhtia. Kokonaisuudessaankin toimintamme on ollut merkittävässä kasvussa. Olemme myös vahvistaneet vientiä ja ulkomaiden markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia tunnustelemme muutenkin avoimin mielin.

bertil’s health onkin paitsi aiempaa kansainvälisempi nimi myös kunnianosoituksemme yhtiön perustajalle, apteekkari Bertil Pomoellille. Hän oli kotimaisen terveystuotealan pioneeri, joka oli terveyden edistäjänä edellä aikaansa. Hän käytti biologian, kasvitieteen ja farmasian tuntemustaan auttaakseen ihmisiä hoitamaan terveyttään ja puhui voimakkaasti sairauksien ennaltaehkäisemisen puolesta. Tämä näkemys voi hyvin ja vahvistuu iloksemme niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Terveyden edistäminen on nyt trendikästä

Olemme tienneet jo pitkään, että omaan terveyteen ja hyvinvointiin panostaminen on kasvava maailmanlaajuinen ilmiö, joka tuo lopulta myös kansantaloudellisia hyötyjä. Toimimme siis mielenkiintoisella ja kehittyvällä kasvutoimialalla, jolla onnistumistamme mitataan sillä, kuinka hyvin ihmiset voivat tuotteitamme käyttämällä.

Toimintaamme tulevat edelleen ohjaamaan Bertilin määrittämät periaatteet: parhaat luonnon raaka-aineet, tinkimätön laatu ja aktiivinen tuotekehitys. Uskomme, että näitä noudattaen voimme auttaa ihmisiä voimaan aidosti paremmin tukemalla heidän terveyttään.

Vierivä kivi ei sammaloidu

Vaikka nimemme muuttuukin, tuotevalikoimamme tulee pysymään ennallaan. Monelle suomalaiselle tutut ja hyväksi havaitut tuotteemme, kuten Omega 7 -tyrniöljytuotteet, Carmolis, Kyolic, Membrasin, KarpaLact ja Rikas-sarja, jatkavat vankasti valikoimissamme. Tuotekehitystä teemme toki koko ajan ja uusia mielenkiintoisia tuotteita saattaakin omalta Pietarsaaren tehtaaltamme putkahtaa suomalaisten (ja nyt ulkomaalaistenkin) hyvinvoinnin tueksi milloin vain.

Kannattaakin pysyä kuulolla ja tarkkailla mitä tämä virkeä kuusikymppinen keksiikään!