Kromista tukea veren glukoositasoille

17.03.2016

Monet laihduttajat ovat saaneet apua kromista. Painoaan pudottaneet ovat havainneet kromin vähentävän makeanhimoa. Käyttäjäkokemukset puhuvat puolestaan, vaikka ilmiötä ei olekaan vielä pystytty aukottomasti todistamaan.

Kromi siirtää sokerin verenkierrosta lihaksiin

Kromi on tärkeä hivenaine sokeriaineenvaihdunnan tasapainottajana.
Kromi vaikuttaa veren glukoosipitoisuuteen tiiviissä yhteistyössä insuliinin kanssa.

Insuliini on haiman erittämä hormoni. Se siirtää aterian jälkeen verenkiertoon imeytynyttä sokeria (glukoosia) kudoksiin. Kromi on insuliinin erottamaton kaveri, joka aktivoi glukoosin kulkua solukalvojen läpi soluihin. Solut tarvitsevat glukoosia energian tuottamiseen. Lihassolu käyttää saamansa energia lihaksen supistamiseen. Insuliinin ja kromin puutteellinen toiminta saattaa johtaa veren sokeriarvojen kohoamiseen.

bertil´s Kromi  - hyvin imeytyvä kromipikolinaatti

bertil´s Kromi sisältää orgaanista kromipikolinaattia. Pikolinaattimuotoisen kromin imeytyvyys on erittäin hyvä ja lähes samaa tasoa aminohappokelatoitujen hivenaineiden kanssa.

Kansainvälisessä vertailussa suomalaisten kromin saanti ravinnosta on valitettavan vähäistä. Tämän on arveltu olevan yksi syy suomalaisten yhä yleisempiin verensokerin ongelmiin. Päivittäisen kromin tarpeen (50 - 100 mcg) täydentämisellä voitaisiin ehkä vaikuttaa ainakin yhteen mahdolliseen riskitekijään.

-          Hyvin imeytyvä kromipikolinaatti

-          1 tabletti sisältää 50 mcg kromia

-          Hiivaton, laktoositon, gluteeniton

EU:n viranomaiset ovat todenneet kromipikolinaatin nauttimisen turvalliseksi ja hyväksyneet sen ravintolisien valmistuksessa sallituksi hivenainelähteeksi

Kenelle

-          Kaiken ikäisille naisille ja miehille

-          Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille

-          Sokeriarvoja tarkkaileville

-          Makean napostelijoille