Kyolic Diabalans - luonnollinen apu verensokerin hallintaan

22.05.2017

Tilastojen mukaan Suomessa on n. 300 000 lääkkeillä hoidettavaa aikuistyypin diabeetikkoa. Lisäksi ehkä n. 150 000 sairastaa tietämättään 2-tyypin diabetesta. Edellä mainitun joukon jatkona monia meitä vaanii diabetesta edeltävä ns. vähäinen sokeriaineenvaihdunnan häiriö. Ei silti syytä synkistelyyn. Tässä pisteessä hyvinvointiin panostaville on uusi monipuolinen ravintolisä; Kyolic DiaBalans.

2-tyypin diabeetikolla on sokeri­aineenvaihdunnan häiriö, jossa insuliini ei pysty täysin säätelemään sokerin siirtymistä verenkierrosta soluihin. Jotta elimistömme lopulta onnistuisi siirtämään sokerin soluihin, joutuu haima tuottamaan insuliinia normaalia enemmän. Häiriön jatkuessa pitkään haiman solut alkavat väsyä, verensokeri jää koholleen ja diabeteksen riski kasvaa. Uusi luku lääkittävien tilastoissa on harmillisen lähellä.

Tunnista sokeriaineen­vaihdunnan häiriön oireet

Tyypillisin häiriintyneen sokeriaineenvaihdunnan ensioire on aterioiden jälkeinen voimakas väsymys. Koholla oleva verensokeri voi lisäksi aiheuttaa ärtyneisyyttä ja jopa masennusta. Kohollaan oleva sokeri kuuluu hyvin usein osaksi laajempaa ns. metabolista oireyhtymää, jossa myös rasva-aineenvaihdunnan tasapaino horjuu. Tunnetuin metabolisen oireyhtymän riskitekijä onkin ylipaino ja etenkin vyötärölihavuus. Alkava sokeriaineenvaihdunnan häiriö olisi hyvä havaita ajoissa. Jopa vuosia salaa kohollaan oleva verensokeri ja huonot rasva-arvot voivat vähitellen nakertaa verisuonten ja sydämen hyvinvointia.

Kenelle Kyolic DiaBalans sopii?

Kyolic DiaBalans on monipuolinen tuki verensokerin hallintaan. Se on nerokas lisä kaikille keskivartalolihaville miehille ja naisille, jotka ovat päättäneet tarttua oman onnensa ohjiin ja toteuttaa elämäntapamuutoksen. Suurin ilo ja apu tuotteesta saadaan nimenomaan yhdessä terveellisen ruokavalion ja liikunnan kanssa. Kyolic DiaBalansia on hyvä käyttää varoen ja sokeriarvoja tarkkaillen, jos häiriötilaa tuetaan jo ennestään kevyellä diabeteslääkityksellä.

Viiden tehoaineen monipuoliset vaikutukset koko keholle

Kyolic DiaBalansin tehoaineet vaikuttavat sokeriaineenvaihduntaan eri tavoin ja yhdessä toisiaan tukien. Kapseleiden hyvin imeytyvä kromi edistää veren sokeriarvo­jen pysymistä normaalina. Se auttaa insuliinia siirtämään glukoosin verenkierrosta soluihin ja kudoksiin, jossa glukoosi muutetaan energiaksi. Kyolic DiaBalansin toinen tärkeä aineosa on ns. kylmäkypsytetty valko­sipuliuute, Aged Garlic Extract (AGE). Tämän maailman tutkituimman valkosipulin hyödyt sydänterveydelle on osoitettu sadoissa tieteellisissä tutkimuksissa. Niasiini edistää energia-aineenvaihduntaa ja vahvistaa kromin vaikutuksia. Eksoottisemmat Momordica charantia- (karvaskurkku) ja Salacia reticulata -uutteet tukevat edelleen kromin ja AGE:n vaikutuksia. Kyolic DiaBalans kapseli nautitaan aterian yhteydessä 1–2 kertaa päivässä.