Kyolic ja Carmolis - hyvinvoinnin tehokaksikko

09.10.2014

Valkosipuli on suosittu mauste ja monen luottama rohto. Valitettavan harvan vatsa tai nenä ei kuitenkaan siedä tuoreiden kynsien päivittäistä nauttimista. Onneksi tuoreelle valkosipulille on olemassa jälkihajuton vaihtoehtoehto. Kylmäkypsytty valkosipuliuute tukee tutkitusti elimistön vastustuskykyä. Aina ei silti hyväkään ennakointi auta. Viisaiden munkkien kehittämät yrttitipat voivat helpottaa oloa silloin, kun olo tuntuu tukkoiselta.

Kylmäkypsytys vahvistaa valkosipulin hyödyt ja poistaa haitat
Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että terveysvaikutusten takia valkosipulia ei ole välttämätöntä nauttia tuoreena. Oikealla käsittelyllä siitä voi kehittyä tuoretta kynttä monin verroin tehokkaampi ja monipuolisempi terveyspommi.

Kyolic on valkosipulitabletti, joka sisältää ainutlaatuista kylmäkypsytettyä valkosipuliuutetta, Aged Garlic Extract (AGE). Uutteen kypsyminen luonnollisten entsymaattisten reaktioiden ohjaamana kestää 20 kk. Luonnonmukainen prosessi tuottaa uutteeseen mm. lukuisia aktiivisia rikkiyhdisteitä. Valkosipulin ”kypsytetyt rikkiyhdisteet” eivät hajoa elimistössämme tuoreen sipulin tavoin tehottomiksi ja etoviksi hajuaineiksi, vaan ne imeytyvät aktiivisina muotoina verenkiertoomme.

Kyolicissa kiteytyy luonnonravinnon ainutlaatuinen voima. Se on aito luonnontuote, jonka valmistukseen hyväksytään vain kaikkein puhtaimmat valkosipulit. Sipulien viljelyssä ei käytetä kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita.

Maailman tutkituin valkosipulivalmiste
Kyolic:n vaikutuksista on nautittu maailmanlaajuisesti jo yli 60 vuoden ajan. Alusta alkaen tuotteella on ollut myös vahvat tieteelliset perusteet. Uutteen monipuolisia vaikutusmekanismeja on selvitetty sadoissa tieteellisissä tutkimuksissa. Mm. Japanissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa Kyolic on rekisteröity lääkevalmisteeksi.

Vastustuskykysi hyvä ystävä
Syksyn kynnyksellä on hyvä korostaa kylmäkypsytetyn valkosipulin vastustuskykyä tukevia vaikutuksia. AGE:n vaikutus perustuu elimistömme omien puolustussolujen aktivoimiseen.  Kyolicilla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia ja se sopii kaiken ikäisille.

Kyolicilla on myös muita mahdollisia etuja. Useimmat tehdyistä tutkimuksista liittyvät sydämen ja verenkierron hyvinvointia tukeviin vaikutuksiin.

Pitkäaikaisessa säännöllisessä käytössä annokseksi riittää 1 tabletti päivässä. Akuuttiin tarpeeseen voi nauttia kolmekin tablettia päivässä.

Munkkien viisaasti valitsemat yrtit
Carmolis Yrttitipat on Suomen tunnetuin yrttivalmiste. Karmeliittaveljeskunnan munkit valmistivat sitä luostariapteekissa jo 1600-luvulla. Carmolis Yrttitipat sisältävät haihtuvia eli eteerisiä öljyjä 11 huolella valitusta yrtistä.

Voimakasaromisia yrttien eteerisiä öljyjä käytetään yleisesti mm. tukkoisen olon ja vatsan nipistelyn rauhoittamiseen. Yrttiöljyt ovat tehokkaita, sillä pienen molekyylikoon takia öljyt imeytyvät helposti jo hyvinkin pieninä annoksina.

Yrttitippojen käyttötapoja
Carmolis Yrttitippoja voit nauttia sokeripalaan imeytettynä tai kuumaan veteen sekoitettuna (5-10 tippaa, korkeintaan 5 kertaa päivässä). Eteeriset höyryt avaavat hengitysteitä vaikuttamalla nenän ja nielun limakalvoihin. Lämpö ja yrttien monipuoliset aineosat vaikuttavat ensin hengitysteissä ja kurkussa sekä hetken päästä myös vatsan kautta.

Carmolis Yrttitipat soveltuvat erinomaisesti myös höyryhengitykseen. Toimivan seoksen saat lisäämällä 10 tippaa Carmolista / 1 dl kuumaa nestettä. Kuuman höyryn hengittäminen lievittää nopeasti tukkoista oloa. Vastaavasti kylmään veteen sekoitettuna Carmolis toimii myös suuta raikastavana kurlausvetenä. Kannattaa kokeilla!