Luomuvalkosipulia sydämelle ja vastustuskyvylle - Kyolic on jo klassikko!

21.07.2020

Ruuassa valkosipulia joko rakastaa tai vihaa! Moni kuitenkin tietää, että se on erittäin terveellistä. Valkosipulia onkin käytetty terveyden tukemiseen tiettävästi jo ainakin antiikin ajoista lähtien. Kaikkien vatsa (tai nenä) ei välttämättä kuitenkaan siedä ärhäköiden tuoreiden kynsien päivittäistä nauttimista. Tuoreelle valkosipulille on olemassa jälkihajuton ja vatsaystävällinen vaihtoehtoehto; kylmäkypsytetty valkosipuliuute, joka tukee tutkitusti sydänterveyttä ja elimistön vastustuskykyä.

Kylmäkypsytys vahvistaa luomuvalkosipulin hyödyt ja poistaa hajuhaitat

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että terveysvaikutusten takia valkosipulia ei ole välttämätöntä nauttia tuoreena. Oikealla käsittelyllä sen vaikutuksia voidaan vielä entisestään tehostaa ja monipuolistaa. Valkosipuli sisältää S-allyylikysteiinia (SAC), joka tutkimusten perusteella näyttää olevan vahvin valkosipulista saatava bioaktiivinen ainesosa. Kylmäkypsytyksessä S-allyylikysteiinin määrä kasvaa jopa 20-kertaiseksi!

Kyolic on valkosipulivalmiste, joka sisältää ainutlaatuista, ikivanhalla japanilaisella säilömismenetelmällä kylmäkypsytettyä valkosipuliuutetta, AGE:ta (Aged Garlic Extract). Kylmäkypsytys tarkoittaa sitä ettei valmistuksessa käytetä lämpöä eikä kemikaaleja. Uutteen kypsyminen luonnollisten entsymaattisten reaktioiden ohjaamana kestää niinkin kauan kuin 20kk! Valmistustapaa voikin verrata juustojen ja viinien valmistukseen, sillä myös AGE paranee vanhetessaan. Tämä luonnonmukainen prosessi tuottaa uutteeseen mm. lukuisia aktiivisia tehoainesosia, jotka ovat myös vatsaystävällisiä. Nämä valkosipulin ”kypsytetyt rikkiyhdisteet” eivät hajoa elimistössämme tuoreen sipulin tavoin ja muodosta hajuaineita, vaan ne imeytyvät tehokkaina aktiivisina muotoina verenkiertoomme.

Kyolic on luomutuote, jonka valmistukseen hyväksytään vain kaikkein parhaimmat luomuviljellyt valkosipulit. Sipulien viljelyssä ei käytetä luomuviljelyn sääntöjen mukaan kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita. Kyolic on myös 100% kasviperäinen tuote eli se sopii myös vegaaneille.

Maailman tutkituin ja tunnetuin valkosipulivalmiste

Kyolicia voi hyvin luonnehtia jo klassikkotuotteeksi, sillä sen vaikutuksista on nautittu maailmanlaajuisesti yli 60 vuoden ajan. Alusta alkaen tuotteella on ollut myös vahvat tieteelliset perusteet taustallaan. AGE-uutteen monipuolisia vaikutusmekanismeja on selvitetty sadoissa tutkimuksissa, joista suurin osa liittyy sydän- ja verisuoniterveyteen, kuten kolesteroli- ja homokysteiinitasoihin.

Vastustuskyvylle lisävahvistusta!

Syksyn kynnyksellä on hyvä korostaa kylmäkypsytetyn valkosipulin vastustuskykyä tukevia vaikutuksia. AGE:n vaikutus perustuu elimistömme omien puolustussolujen määrän ja aktiivisuuden lisääntymiseen. Tällöin elimistöllä on paremmat valmiudet tehokkaaseen "itsepuolustukseen".

Kyolicilla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia ja se sopii kaiken ikäisille. Pitkäaikaisessa säännöllisessä käytössä annokseksi riittää 1 tabletti päivässä. Kuuriluontoiseen tarpeeseen voi nauttia turvallisesti kolmekin tablettia päivässä.

Kyolicia löydät apteekeista ja terveyskaupoista!