Nopea ja eettinen vaihtoehto niveltesi hyvinvointiin - ja hait saavat uida rauhassa

30.07.2020

Tuki- ja liikuntaelinten vaivat ovat tavattoman yleisiä. Ne yleistyvät iän myötä, mutta yhä useammin nivelten liikkuvuus ja hyvinvointi ovat koetuksella myös nuorilla sekä aktiivisilla kuntoilijoilla. Niveliä rasittaa myös nykyinen staattinen, istuva elämäntapamme. Kun verenvirtaus liikkumattomuuden johdosta heikentyy, kudosten aineenvaihdunta hidastuu, jolloin nivelet ja rusto eivät saa kunnolla ravinteita. Liian vähäinen kuormitus rappeuttaa nivelrustoja ja haurastuttaa myös luustoa. Aktiivisilla liikkujilla ongelmana taas voivat olla liikuntavammat. Erityisen kuormittavia nivelille ovat esimerkiksi palloilulajit, laskettelu, lumilautailu ja skeittaus.

Nivelet tarvitsevat siis liikettä, mutta sopivasti! Nivelistään kannattaa huolehtia liikkumalla kohtuullisesti ja ruokkimalla niitä monipuolisella ravinnolla. Nivelvaivat ovat ikävä ja elämää hankaloittava seuralainen pahoiksi päästessään, joten ennaltaehkäisy on tärkeää.

 

Eettistä vaihtoehtoa niveltuotteissa on kaivattu

Yleisimmin käytetyt niveltuotteet sisältävät nivelen tulehdusta rauhoittavia ainesosia, kuten kondroitiinisulfaattia ja glukosamiineja. Ainesosat ovat toki toimivia, mutta niiden vaikutusmekanismit ovat verraten hitaita. Tuntuvaa muutosta saa odotella monta viikkoa. Ennen kaikkea niiden alkuperä sotii monen kuluttajan eettisiä periaatteita vastaan. Ne on valmistettu pääosin hain evistä ja tukirangan rustosta. Haikantojen romahtamisen myötä perinteisille tehoaineille on onneksi löydetty eettisesti kestäviä vaihtoehtoja.

 

Ainutlaatuisia ravintoaineita nivelille kananmunan kuoresta - ei hainevistä!

1990-luvulla USA:ssa oivallettiin, että kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ravintoaineita; kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, glukosamiineja ja kollageenia. Ainesosia on yhden munan ohuessa kalvossa vain vähän. Määrä kasvaa kuitenkin suureksi, kun huomioidaan esim. USA:n leipomoissa päivittäin käytettyjen munien määrä. Leipurit eivät tee kakkutaikinaa kokonaisista munista, vaan hygieenisestä, nestemäisestä munamassasta. Käytännössä kokonaisia munia leipomoille jalostavat yritykset tuottavat munamassan sivuvirtana huikeat määrät munan kuoria eli arvokasta raaka-ainetta nivelten tarpeisiin. Näin tämä hävikkivirta tulee hyödynnettyä mitä järkevimmällä tavalla!

 

Nopeavaikutteinen NEM®

Vuosien kehitystyön tuloksena amerikkalainen Natural Eggshell Membrane eli NEM on maailman tutkituin kananmunan membraaniuute. Uutteessa ei ole tärkeintä tehoaineiden maksimoitu määrä, vaan niiden tasapainoinen suhde toisiinsa. Kananmunan kalvon ainesosat myös säilyvät alkuperäisessä aktiivisessa muodossa. Valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja lämpöäkin vain nopeasti mikrobiologisen puhtauden takaamiseksi.

Hienointa NEM:ssä on toimivuus ja nopeus. Kliinisten tutkimusten mukaan uute vaikuttaa niveliin merkittävästi perinteisiä niveltuotteita nopeammin. Vaikutukset on todettu jopa jo 10 päivän säännöllisen käytön myötä!

 

Yhdistelmä, jota ei muualta löydy

bertil´s health oy toi markkinoille Suomen ensimmäisen NEM-tuotteen. Pietarsaaressa valmistettu NivelActive on itseasiassa maailman ainoa valmiste, jossa NEM on yhdistetty Boswellia serrata- ja pirunkynsiuutteen kanssa. Toisiaan tukevia luonnon tehoaineita on vielä täydennetty mangaanilla, joka osaltaan edistää sidekudoksen normaalia muodostumista. Yhdistelmä on mitä toimivin ja käyttäjäpalaute erittäin positiivista.

NivelActivea nautitaan 2 tablettia päivässä. Tuotetta on kiitetty nopeasta tehosta, sopivasta hinnasta ja eettisyydestä. Tuote sopii monista niveltuotteista poiketen myös kala- ja äyriäisallergikoille. Kananmunasta valmistettua NEM-uutetta lukuun ottamatta tuote on 100 % kasviperäinen.

NivelActive:a löydät apteekeista ja terveyskaupoista!