Käyttäjät kiittävät NivelActiven nopeaa vaikutusta ja vastuullisuutta

07.09.2017

UUSI KOKO 120 kpl SAATAVILLA 11.9. LÄHTIEN!

On aamuja, jolloin on vaikea päästä liikkeelle. Toisinaan nivelten jäykkyys ja valitus rajoittavat aamun ohella koko päivän askareita ja liikuntaharrastuksia. Vaivat yleistyvät iän myötä, mutta yhä useammin nivelten liikkuvuus ja hyvinvointi ovat koetuksella myös nuorilla kuntoilijoilla. NivelActive on uusi ravintolisä, joka tarjoaa nopean ja eettisesti kestävän tuen kaikenikäisten nivelten hyvinvointiin.

Yleisimmin käytetyt niveltuotteet sisältävät nivelen tulehdusta rauhoittavia aineosia, kuten kondroitiinisulfaattia ja glukosamineja. Aineosat ovat toimivia, joskin niiden vaikutusmekanismit ovat verraten hitaita. Tuntuvaa muutosta saa odotella monta viikkoa. Ennen kaikkea niiden alkuperä on monen kuluttajan eettisten aatteiden vastainen. Ne on valmistettu pääosin hain evistä ja tukirangan rustosta. Haikantojen romahtamisen myötä perinteisille tehoaineille on onneksi alettu etsiä eettisesti kestäviä vaihtoehtoja.

 

Ainutlaatuisia ravintoaineita nivelille kanamunan kuoresta

1990-luvulla USA:ssa oivallettiin, että kanamunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ravintoaineita; kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, glukosamineja ja kollageenia. Aineosia on yhden munan ohuessa kalvossa vain vähän. Määrä kasvaa kuitenkin suureksi, kun huomioidaan esim. USA:n leipomoissa päivittäin käytettyjen munien määrä. Leipurit eivät tee kakkutaikinaa kokonaisista munista, vaan hygieenisestä, nestemäisestä munamassasta. Käytännössä kokonaisia munia leipomoille jalostavat yritykset tuottavat munamassan sivuvirtana huikeat määrät munan kuoria eli arvokasta raaka-ainetta nivelten tarpeisiin.

 

Tutkitusti turvallinen ja toimiva NEM®

Vuosien kehitystyön tuloksena amerikkalainen Natural Eggshell Membrane NEM on maailman tutkituin kanamunan membraaniuute. Uutteessa ei ole tärkeintä tehoaineiden maksimoitu määrä, vaan niiden tasapainoinen suhde toisiinsa. Kanamunan kalvon aineosat myös säilyvät alkuperäisessä aktiivisessa muodossa. Valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja lämpöäkin vain nopeasti mikrobiologisen puhtauden takaamiseksi.

Hienointa NEM:ssä on toimivuus. Kliinisten tutkimusten mukaan uute vaikuttaa niveliin merkittävästi perinteisiä niveltuotteita nopeammin. Vaikutukset on todettu jo 10 päivän säännöllisen käytön myötä*.

 

Nopeavaikutteinen NEM® nyt Suomessa

bertil´s health oy toi syksyllä markkinoille Suomen ensimmäisen NEM -tuotteen. Pietarsaaressa valmistettu NivelActive on tosi asiassa maailman ainoa tabletti, jossa NEM on yhdistetty tunnettujen nivelrohtojen, Boswellia serrata- ja pirunkynsiuutteen kanssa. Toisiaan tukevia luonnon tehoaineita on täydennetty mangaanilla, joka osaltaan tehostaa sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä. Yhdistelmä on erittäin toimiva.

NivelActivea nautitaan 2 tablettia päivässä. Tuotetta on kiitetty nopeasta tehosta, sopivasta hinnasta ja upeasta eettisyydestä. Tuote sopii monista niveltuotteista poiketen myös kala- ja äyriäisallergikoille. Kanamunasta valmistettua NEM -uutetta lukuun ottamatta tuote on 100 % kasviperäinen.

 

Suosittelemme:

  • Nivelten jäykkyydestä kärsiville
  • Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
  • Fyysistä työtä tekeville
  • Kaikenikäisille naisille ja miehille
  • Kanamunia käyttäville vegaaneille


    *Tutkimusviite:
    Danesch et al. NEM brand eggshell membrane effective in the treatment of pain associated with knee and hip osteoarthritis; Results from a six center, Open label German clinical study, J. Arthritis 2014; 3(3).