Nopea ja vastuullinen vaihtoehto niveltesi hyvinvointiin

02.02.2017

On aamuja, jolloin on vaikea päästä liikkeelle. Toisinaan nivelten jäykkyys ja valitus rajoittavat aamun ohella koko päivän askareita ja liikuntaharrastuksia. Vaivat yleistyvät iän myötä, mutta yhä useammin nivelten liikkuvuus ja hyvinvointi ovat koetuksella myös nuorilla kuntoilijoilla. NivelActive on uusi ravintolisä, joka tarjoaa nopean ja eettisesti kestävän tuen kaikenikäisten nivelten hyvinvointiin.

Yleisimmin käytetyt niveltuotteet sisältävät nivelen tulehdusta rauhoittavia aineosia, kuten kondroitiinisulfaattia ja glukosamineja. Aineosat ovat toimivia, joskin niiden vaikutusmekanismit ovat verraten hitaita. Tuntuvaa muutosta saa odotella monta viikkoa. Ennen kaikkea niiden alkuperä on monen kuluttajan eettisten aatteiden vastainen. Ne on valmistettu pääosin hain evistä ja tukirangan rustosta. Haikantojen romahtamisen myötä perinteisille tehoaineille on onneksi alettu etsiä eettisesti kestäviä vaihtoehtoja.

Ainutlaatuisia ravintoaineita nivelille kanamunan kuoresta
1990-luvulla USA:ssa oivallettiin, että kanamunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ravintoaineita; kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, glukosamineja ja kollageenia. Aineosia on yhden munan ohuessa kalvossa vain vähän. Määrä kasvaa kuitenkin suureksi, kun huomioidaan esim. USA:n leipomoissa päivittäin käytettyjen munien määrä. Leipurit eivät tee kakkutaikinaa kokonaisista munista, vaan hygieenisestä, nestemäisestä munamassasta. Käytännössä kokonaisia munia leipomoille jalostavat yritykset tuottavat munamassan sivuvirtana huikeat määrät munan kuoria eli arvokasta raaka-ainetta nivelten tarpeisiin.

Tutkitusti turvallinen ja toimiva NEM®
Vuosien kehitystyön tuloksena amerikkalainen Natural Eggshell Membrane NEM on maailman tutkituin kanamunan membraaniuute. Uutteessa ei ole tärkeintä tehoaineiden maksimoitu määrä, vaan niiden tasapainoinen suhde toisiinsa. Kanamunan kalvon aineosat myös säilyvät alkuperäisessä aktiivisessa muodossa. Valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja lämpöäkin vain nopeasti mikrobiologisen puhtauden takaamiseksi.

Hienointa NEM:ssä on toimivuus. Kliinisten tutkimusten mukaan uute vaikuttaa niveliin merkittävästi perinteisiä niveltuotteita nopeammin. Vaikutukset on todettu jo 10 päivän säännöllisen käytön myötä*.

Käyttäjät kiittävät nopeaa tehoa ja vastuullisuutta
bertil´s health oy aloitti vuosi sitten NEM -tuotteen valmistuksen. Suomalainen NivelActive on tosi asiassa ainoa tuote maailmassa, jossa NEM on yhdistetty tunnettujen nivelkasvien, Boswellia serrata- ja pirunkynsiuutteen kanssa. Toisiaan tukevia luonnon tehoaineita on täydennetty mangaanilla, joka tehostaa sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä. Yhdistelmä on todettu käytännössä erittäin toimivaksi. Moni käyttäjä on kehunut NivelActivea ensimmäiseksi todellakin nopeasti vaikuttavaksi niveltuotteeksi. Eron huomaa jo ennen ensimmäisen paketin loppumista.

NivelActivea nautitaan 2 tablettia päivässä. Tuotetta on kiitetty myös sopivasta hinnasta ja upeasta eettisyydestä. NivelActive sopii monista niveltuotteista poiketen myös kala- ja äyriäisallergikoille. Kanamunasta valmistettua NEM -uutetta lukuun ottamatta tuote on 100 % kasviperäinen.

Suosittelemme:
• Nivelten jäykkyydestä kärsiville
• Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
• Fyysistä työtä tekeville
• Kaikenikäisille naisille ja miehille

*Tutkimusviite: Danesch et al. NEM brand eggshell membrane effective in the treatment of pain associated with knee and hip osteoarthritis; Results from a six center, Open label German clinical study, J. Arthritis 2014; 3(3).