Uutuustuote Omega7 Skin ravitsee ihoa sisäisesti

18.01.2022

Kotimaisissa, 100 % kasviperäisissä Omega7 Skin -kapseleissa yhdistyy kaksi ihonhoidon supermarjansiemenöljyä ainutlaatuisella tavalla. Ihoa hoitavien mustaherukan- ja tyrninsiemenöljyjen lisäksi tuotteessa on runsaasti suojaavaa E-vitamiinia ja beetakaroteenia. Tällä yhdistelmällä ihon kokonaisvaltainen ravitseminen on helpompaa ja monipuolisempaa kuin koskaan.

Suomalaisen, ohuen ja kosteutta heikosti pidättävän ihotyypin pääongelma on kuivuus tai ainakin pintakuivuus. Se vaikuttaa vanhentavasti ihon ulkonäköön ja usein pahentaa jo olemassa olevia iho-ongelmia. Talvisaikaan monen iho kuivuu vielä entisestään. Ihon kuivuus voi johtaa myös epäpuhtauksien syntyyn, kun iho on pinnastaan tukossa. Toisin kuin luullaan, tällöin epäpuhtauksien syy ei ole liiallinen talintuotanto vaan se juontaakin juurensa kuivuuteen. Tässä tilanteessa ihon hoitaminen rasvoittuvan ihon tuotteilla saattaa vain pahentaa tilannetta.

Tilapäistä apua voiteista – pitkäkestoista ravinnosta

Kosteusvoiteilla ihon kosteutta voi lisätä tilapäisesti, kun solujen välit täyttyvät kosteudesta. Voiteiden rasvat sitovat kosteutta ihoon silloin kun siitä puuttuvat sen tuottamat omat rasvat. Jotta ihon oma kyky sitoa kosteutta paranisi pitkäkestoisemmin, on ihon saatava siihen tarvitsemansa rakennusaineet päivittäisestä ravinnosta, sillä iho uudistuu ja rakentuu jatkuvasti. Mikäli hyviä rasvoja ei saada riittävästi, iho kuivuu ja myös sen suoja heikkenee.

Marjasiemenöljyistä rakennusaineita

Yleisin syy ihon kuivumiseen on ihoa ravitsevien hyvien rasvojen eli omega-3- ja omega-6-rasvahappojen vähäinen tai epäsuhtainen saanti. Näitä harvan ruokavalio sisältää nykyisin riittävästi ja lisäksi oikeassa suhteessa. Mustaherukansiemen- ja tyrninsiemenöljyssä on välttämättömiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja elimistön kannalta ihanteellisessa suhteessa (1:4). Ne sisältävät bonuksena myös harvinaisempia rasvahappoja, kuten öljyhappoa (omega-9-ryhmä) ja stearidonihappoa (omega-3-ryhmä). Lisäksi näissä pohjoisissa supermarjansiemenöljyissä on enemmän GLA:ta kuin yleisesti ihoöljynä tunnetussa ulkomaisessa jättihelokkiöljyssä.

Valmistusmenetelmällä on väliä

Mustaherukan- ja tyrninsiemenöljyjen hyödyntäminen marjoja syömällä on haasteellista, koska siemenet kulkeutuvat usein hajoamatta ruoansulatuksen läpi eivätkä pääse luovuttamaan ravinteitaan. Parhaan hyödyn saakin nauttimalla oikein eristettyä ja käsiteltyä öljyä. Käsittelyn hellävaraisuus on tärkeää, sillä öljyt ovat erittäin herkkiä hapettumiselle. Omega7 Skin -kapseleiden kliinisesti tutkitut BC634® -mustaherukansiemenöljy ja SBA24® -tyrninsiemenöljy eristetään Torniossa hellävaraisella ja ympäristöystävällisellä hiilidioksiuutolla ilman kemiallisia liuottimia tai korkeita lämpötiloja. Menetelmällä saadaan talteen kaikki marjojen rasvaliukoiset vaikuttavat aineet ja sen ansiosta nämä tehoaineet myös säilyvät alkuperäisessä aktiivisessa muodossaan. Näin niistä on mahdollista saada täysi hyöty.

Omega7 Skin sopii erinomaisesti kuivalle ihotyypille, ihon hyvinvointia arvostaville, ikääntyvälle iholle ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Aloitusannostus 2 kapselia 2 päivässä, jatkossa ihon kunnon mukaan ylläpitoannostus 2 kapselia päivässä. Vaikutuksen iholla huomaa keskimäärin 2-4 viikon säännöllisen käytön myötä.

Omega7 Skin on 100 % kasviperäinen, mukaan lukien kapselinkuori.