Monipuolinen uutuus Rikas VegeFit Ravintohiivahiutale - ei pelkkä ravintolisä

22.05.2020

Uutuustuote Rikas VegeFit Ravintohiivahiutaleet valmistetaan Saccharomyces cerevisae-hiivasta. Ravintorikkaassa melassiliuoksessa kasvatettu hiiva on herkullisen makuinen. Rikas VegeFit sisältää erityisen runsaasti tärkeitä luonnollisia B-vitamiineja; B1, B2, B3, B5, B6 ja B12 sekä foolihappoa. Nyt saat siitä myös tuhdin annoksen hiivan itse tuottamaa D2-vitamiinia. Se on lisäksi hyvä proteiinin ja sinkin lähde.

Tärkeät B-ryhmän vitamiinit

Rikas Vegefit Ravintohiivahiutaleet sisältävät reilusti B-ryhmän vitamiineja, kuten tiamiinia (B1), riboflaviinia (B2), niasiinia (B3), pantoteenihappoa (B5) pyridoksiinia (B6), foolihappoa (B9) ja B12-vitamiinia. Näillä vitamiineilla on monia yksittäisiä tehtäviä, mutta yhteistä niille kaikille on se, että ne edistävät normaalia solujen energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa ja ne auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B-12 vitamiini on varsinkin vegaaneille ja tiukkaa kasvisruokavaliota noudattaville välttämätön ravintolisä, sillä sitä ei esiinny kasvikunnan tuotteissa.

Monikäyttöisyyttä parhaimmillaan

Kaikki Rikas-sarjan tuotteet on suunniteltu niin, että niitä on mahdollista käyttää mahdollisimman monipuolisesti, ei vain pelkkänä ravintolisänä. VegeFit Ravintohiivahiutaleet sopivat mainiosti myös ruuanlaittoon, tosin suosittelemme ettei niitä kuumennettaisi voimakkaasti. Kuumennus saattaa vaikuttaa tuotteen ravintoarvoihin. Voit lisätä hiutaleita valmiin ruuan päälle lisämakua antamaan, lisätä jogurtteihin, smoothiehin, myslin tai esim. erilaisten tahnojen, kuten hummuksen, joukkoon. Monien mielestä paahteinen maku tuokin ruokaan mukavaa umamisuutta ja ne korvaavat erinomaisesti juuston monessa tapauksessa. Erittäin ravintorikkaan "juuston" voit tehdä ravintohiivahiutaleilla helposti itsekin: liota yön yli vedessä 3dl cashewpähkinöitä pehmeäksi ja valuta vesi pois seuraavana päivänä. Lisää sekaan 1-2rkl Ravintohiivahiutaleita, vähän suolaa ja reippaasti lempimausteitasi (valkosipulia, yrttejä, chiliä, kuivamausteita) ja surauta sauvasekoittimella tai blenderillä tasaiseksi tuore"juustoksi". Eikä sisällä turhia lisäaineita!

Rikas-sarja täynnä luonnollista elinvoimaa

Uuden Rikas-sarjan tuotteet ovat luonnostaan rikkaita ravintoaineiden lähteitä. Ne ovat mahdollisimman vähän prosessoituja, emmekä ole lisänneet niihin mitään ylimääräistä. Rikas-tuotteet ovat hyvin elintarvikkeenomaisia ja niiden käyttötavoissa voit päästää mielikuvituksen valloilleen!