bertil's Sunny Beach

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko: 90 tabl., 41 g
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet3 tabl.
Melaline® -keratiini650 mg
Beetakaroteenia, josta 6 mg
- elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia 1 mg 125 %*
Kuparia 1 mg 100 % *
Annostusohje 2 - 3 tablettia päivässä.

Paras hyöty tuotteesta saadaan aloittamalla käyttö 2 - 4 viikkoa ennen aurinkosesonkia.

Käyttöä on hyvä jatkaa 2 tabletin päiväannoksella myös tämän jälkeen. Tuote sopii myös pidempiaikaiseen käyttöön.

Iho on erityisen herkkä auringon säteille pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muista suojata ihoa bertil's Sunny Beach -tablettien lisäksi tarpeen mukaan myös vaatetuksella ja aurinkovoiteella.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Melaline® -keratiini, täyteaine selluloosajauhe, maltodekstriini, beetakaroteeni, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, kuparibisglysinaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Ei sisällä hiivaa, gluteenia eikä laktoosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä ja valolta suojassa.

PARHAAT RAVINTOAINEET KAUNIISEEN PÄIVETYKSEEN JA IHON AURINGOLTA SUOJAAMISEEN

bertil’s Sunny Beach on uuden sukupolven aurinkotuote, joka sisältää aivan uudenlaiset ravinto- ja suoja-aineet kauniiseen päivetykseen ja ihon auringolta suojaamiseen. bertil’s Sunny Beach toimii ihoa suojaavana ja vahvistavana lisäravinteena ennen aurinkosesonkia ja ylläpitää kaunista ihonsävyä sen jälkeen. Aloita kuuri jo 2-4 viikkoa ennen kauniin päivetyksen hankkimista. Sopii myös pidempiaikaiseen käyttöön, esimerkiksi keväästä syksyyn.

Kliinisesti tutkittua ranskalaista Melaline® -uutetta saa nyt ensi kertaa Suomesta bertil´s Sunny Beach-valmisteesta. Tehtyjen asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan 93 % uutetta sisältävän tuotteen käyttäjistä oli tyytyväisiä.

Käyttötarkoitus

 • Lisäämään ja ylläpitämään ihon kaunista päivetystä
 • Ravitsemaan ihoa sisäisesti ennen aurinkosesonkia ja sen jälkeen
 • Luonnolliseksi suojaksi auringon ihoa kuluttavaa UV-säteilyä vastaan
 • Hidastamaan ihon ikääntymistä; suojaamaan soluja hapettumisstressiltä

Kenelle

 • Auringonpalvojille
 • Ulkoilmaihmisille
 • Herkkäihoisille
 • Ikääntyvälle iholle

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

Kupari edistää

 • Ihon ja hiusten normaalia pigmentoitumista
 • Solujen suojaamista hapettumisstressiltä
 • Sidekudosten pysymistä normaalina
 • Normaalia raudan kuljetusta kehossa
 • Normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • Vastustuskyvyn normaalia toimintaa
 • Hermoston normaalia toimintaa

Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina

Erityistä tässä tuotteessa

MONIVAIKUTTEINEN RAVINTOAINESEOS AURINGONPALVOJILLE

Ainutlaatuinen Melaline® -keratiini

Melaline® on patentoitu ja kliinisesti tutkittu keratiini -valmiste. Se on valmistettu mustien lampaiden villasta. Osittain hydrolysoitu keratiiniuute sisältää kaikkia aminohappoja ja erityisesti tyrosiinia ja kysteiiniä. Ne ovat ihon päivettymisen eli melanogeneesin kannalta välttämättömiä rakennusaineita. Lähtöaineena olevan villan väristä johtuen uute sisältää myös luonnollista valmista melaniinia. Siksi myös uute ja tabletit ovat väriltään tummia.

Erityisen valmistusmenetelmän ansiosta uutteen ravintoaineet ovat säilyttäneet niille ominaisen luonnollisen aktiivisuuden. Elimistömme pystyy hyödyntämään niitä tehokkaasti iholla näkyviin ja tuntuviin tarpeisiin. Pigmentoitumisen lisäksi em. ravintoaineet ovat tärkeitä uusien ihosolujen muodostumiselle. Ihon normaali uusiutuminen auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia ja vähentämään juonteita. bertil’s Sunny Beach-tuotteen monipuolinen koostumus suojaa ihoa auringon UV-säteilyn aiheuttamalta hapettumisstressiltä.

Kliinisesti tutkittu Melaline® keratiinihydrolysaatti tarjoaa elimistölle nopeat luonnolliset rakennusaineet ihon pigmentin, melaniinin, muodostamiseen. Keratiinilla on myös useita muita erinomaisen tärkeitä tehtäviä nuorekkaan ihon rakenteissa. Kupari edistää ihon päivettymistä ja suojaa samalla ihoa auringon aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Kaikista aurinkotuotteista tuttu beetakaroteeni täydentää ihon hyvinvointia hellivää koostumusta.

Käyttäjätyytyväisyys 93 %

Ranskalaista Melaline® -uutetta saa nyt ensi kertaa Suomesta. Tähän asti sitä on hyödynnetty ainoastaan kansainvälisillä terveystuotemarkkinoilla. Tehtyjen asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan 93 % uutetta sisältävän tuotteen käyttäjistä olivat tyytyväisiä. 81 % koki ihon päivettyneen aiempaa paremmin. 81 % koki ihon kiinteämmäksi, kosteammaksi ja värin heleämmäksi. Kliinisissä tutkimuksissa on lisäksi mitattu ihon ruskettumisen nopeutta, syvyyttä ja kestoa verrattuna lumevalmisteeseen. Tulokset ovat olleet erittäin positiivisia.

Auringonpalvojien rakastama beetakaroteeni

Beetakaroteeni on ollut jo vuosikymmenten ajan auringonpalvojien suosiossa, koska beetakaroteenin runsaan nauttimisen on koettu värjäävän ihoa. Alun perin hieman kellertävä iho muuttuu vähitellen auringon normaalin vaikutuksen myötä ruskeammaksi.  Beetakaroteenin on myös havaittu ylläpitävän rusketusta pidempään.

Beetakaroteeni on tärkeä osa bertil’s Sunny Beach-tuotetta. Elimistömme muodostaa beetakaroteenista tarpeen mukaan aktiivista A-vitamiinia, joka edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina. Beetakaroteeni on turvallinen A-vitamiinin esiaste, koska elimistömme säätelee itse sen muokkaamista A-vitamiiniksi. Beetakaroteenia nauttimalla ei voi saada A-vitamiinin yliannostusta.

Parhaiten imeytyvä ja ihoa päivettävä kupari

Kupari on tärkeä hivenaine auringonpalvojille, sillä se edistää ihon normaalia pigmentoitumista. Kuparin merkitystä korostaa sen ominaisuus suojata soluja mm. auringon UV-säteilyn aiheuttamalta hapettumiselta. Kupari ylläpitää lisäksi ihon kimmoisuutta tukemalla sidekudosten normaalia hyvinvointia.

bertil’s Sunny Beach sisältää parhaalla tavalla imeytyvää aminohappokelatoitua kuparia. Kuparilla on lisäksi energisoiva ja vastustuskykyä vahvistava vaikutus.

Muista nauttia auringosta kohtuudella

Tablettien eri ravintoaineiden suojavaikutuksesta huolimatta ihoa on hyvä suojata liialta auringolta. Ihoa ei pidä päästää punehtumaan. Älä oleskele liian pitkään suorassa auringonvalossa, käytä aurinkosuojavoidetta ja suojaa itseäsi tarvittaessa sopivalla vaatetuksella.

Media