Carmolis Lihasgeeli

Osta täältä

Annostusohje Sivele Carmolis Lihasgeeliä hellästi hieroen kipeytyneille alueille useita kertoja, kuitenkin enintään 5 kertaa päivässä.

Älä levitä geeliä rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle, limakalvoille tai silmien lähettyville.
Pese kädet geelin levittämisen jälkeen, ettei geeliä pääse silmiin.
Käyttörajoitukset Älä käytä Carmolis Lihasgeeliä, jos olet allerginen tai yliherkkä jollekin valmisteen yrtille tai aineosalle.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Alcohol denat, Aqua, Glycerin, Levomenthol, Carbomer, Pinus silvestris oil, Methylsalicylate, Tromethamine, Camphor, Eucalyptus globulus oil, Turpentine oil, Rosmarinus officinalis oil, Lavendula angustifolia oil, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxypropyl Guar, Thymus vulgaris oil, Cymbopogon citratus oil, Salvia officinalis oil, Myristica fragrans oil, Pimpinella anisum oil, Eugenia caryophyllus iil.

Säilytä tuote huoneenlämmössä.

Monipuolinen yrttejä sisältävä geeli lihaksille

Carmolis Lihasgeeli on erinomainen tuote rasittuneille ja jännittyneille lihaksille. Nopeasti imeytyvä geeli on rasvaton eikä tahmaa vaatteita. Miellyttävän raikkaalta tuoksuvalla geelillä on aluksi viilentävä ja hetken kuluttua pitkään lämmittävä vaikutus.

Tehokas ja harkittu koostumus

Carmolis Lihasgeeli sisältää eteerisiä öljyjä 11 perinteisestä rohdoskasvista sekä vanhastaan tehokkaiksi tunnettuja ainesosia; metyylisalisylaattia ja kamferia, jotka jo erikseen käytettyinä tunnetaan tehostaan.

Käyttötarkoitus

  • Rasittuneille lihaksille esim. hartioihin, niskaan, pohkeisiin
  • Nivelille
  • Väsyneille jaloille
  • Lihasten lämmittämiseen ennen suoritusta
  • Lihasten rentouttamiseen ja palautumiseen suorituksen jälkeen
  • Tenniskyynärpäälle, hiirikädelle

Carmolis Lihasgeeli on yrttipohjainen hoitogeeli rasittuneille ja jännittyneille lihaksille. Sillä on ensin viilentävä ja lopuksi pitkäkestoinen lämmittävä vaikutus.

Carmolis Lihasgeeli sisältää eteerisiä öljyjä 11 perinteisestä rohdoskasvista ja huolella valittuja tehoaineita kuten metyylisalisylaattia ja kamferia. Carmolis Lihasgeelin ainesosat täydentävät toistensa vaikutuksia. Kokonaisuus vilkastuttaa verenkiertoa paikallisesti, rentouttaa lihasjännitystä ja jättää lopuksi miellyttävän lämmön tunteen.

Rasvaton koostumus imeytyy nopeasti ihoon eikä tahmaa vaatteita. Tuubiin pakattu Lihasgeeli on kätevä pitää vaikkapa treenikassissa mukana ja levittää kuntoilun jälkeen rasittuneille lihaksille – esimerkiksi pohkeisiiin, reisiin tai käsivarsiin.
Carmolis Lihasgeeli sopii erinomaisesti myös jännittyneelle niska-hartiaseudulle, ja sitä kannattaa kokeilla myös vaikkapa hiirikäteen tai tenniskyynärpäähän.

Monikäyttöisyytensä ansiosta tuote sopii niin urheilijoille ja kuntoilijoille, raskasta fyysistä työtä tekeville kuin staattista toimistotyötäkin tekeville.

Carmolis Lihasgeeli on vegaaninen.

 

Kenelle

  • Urheilijoille ja kuntoilijoille
  • Raskasta fyysistä työtä tekeville
  • Staattista toimistotyötä tekeville

Media