Ferronol

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet15 ml
C-vitamiinia60 mg 75 %*
Rautaa21 mg 150 %*
B1-vitamiinia 1,5 mg 136 %*
B2-vitamiinia 1,6 mg 114 %*
B6-vitamiinia 1,4 mg 100 %*
Foolihappoa300 mcg 150 %*
B12-vitamiinia 2,1 mcg 84 %*
Punaherukka-mustaherukka- puolukkaviinirypäletiivistettä 2,1 ml
Ruusunmarjajauhetta60 mg
Annostusohje Aikuisille; 15 ml kerran päivässä

Koululaisille (7 - 12 v.); 10 ml kerran päivässä.
Ravista ennen käyttöä. Nauti aterian yhteydessä sellaisenaan tai veteen laimennettuna. Nauti päiväannos 2-3 erässä, jos vatsasi on erityisen herkkä rautavalmisteille.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Vesi, fruktoosi, punaherukka-mustaherukka-puolukka-viinirypäletiiviste, hivenaineet (rautasulfaatti ja magnesiumoksidi), happamuudensäätöaine omenahappo, nokkosuute, ruusunmarjajauhe, vitamiinit (L-askorbiinihappo, riboflaviini, tiamiinimonohydraatti, pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini), säilöntäaine kaliumsorbaatti.
Säilytä avattu pullo jääkaapissa.

MONIPUOLINEN RAUTAVALMISTE JAKSAMISESI TUEKSI

Ferronol on erinomainen tuote raudan saannin lisäämiseen. Ferronol on markkinoiden vahvin nestemäinen rautavalmiste; päiväannos sisältää 21 mg rautaa. Raudan lisäksi se sisältää monia raudan imeytymistä ja raudan vaikutuksia tukevia vitamiineja. Ferronolista saatkin reilusti C- ja B-vitamiineja sekä foolihappoa.

Ferronolin monipuolisella koostumuksella olemme halunneet taata raudan parhaan mahdollisen imeytymisen. Kun nautittu rauta imeytyy jo ohutsuolessa verenkiertoon, se ei päädy paksusuoleen ja aiheuta monille rautavalmisteille tyypillisiä vatsavaivoja. Ferronol sisältää myös useita raudan imeytymistä parantavia ravinteikkaita aineosia; C- ja B-vitamiineja, ruusunmarjajauhetta, nokkosuutetta sekä marjamehujen hedelmähappoja.

Käyttötarkoitus

 • Väsymykseen
 • Yleiseen voimattomuuteen ja stressiin
 • Vastustuskyvyn ja yleiskunnon ylläpitämiseen
 • Leikkausten jälkeiseen toipumiseen
 • Ravintolisäksi kasvissyöjille ja vegaaneille
 • Ravintolisäksi kovaa kuntoileville ja urheileville

 

Kenelle

 • Urheilijoille ja kuntoilijoille
 • Kasvissyöjille ja vegaaneille
 • Toipilaille ja ikäihmisille
 • Stressaantuneille
 • Odottaville ja imettäville äideille
 • Koululaisille ja opiskelijoille

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

 • Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • C-, B1-, B6– ja B12-vitamiini sekä foolihappo edistävät psykologisia toimintoja
 • C-vitamiini edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa sekä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen

Erityistä tässä tuotteessa

ELINTÄRKEÄ RAUTA

Rauta on ihmiselle elintärkeä, välttämätön hivenaine. Rautaa on saatava ravinnosta, koska keho ei pysty sitä itse tuottamaan. Suurin osa elimistön raudasta sijaitsee veren punasolujen hemoglobiinissa. Hemoglobiinilla on tärkeitä tehtäviä elimistössä. Se kuljettaa keuhkoista saatua happea elimistön eri puolille ja siellä syntynyttä hiilidioksidia keuhkojen välityksellä hengitysilmaan. Raudalla on tässä hapenkuljetusjärjestelmässä ratkaiseva osansa. Elimistö tarvitsee rautaa uusien punasolujen muodostumiseen. Raudan puute laskee hemoglobiinia, mikä voi johtua myös yksipuolisesta ravinnosta tai raudan imeytymishäiriöstä. Raudalla on myös tärkeä rooli solujen hengityksessä. Solujen aineenvaihduntaan osallistuu useita entsyymejä, jotka tarvitsevat rautaa toimiakseen.

PIRISTYSTÄ VITAMIINEISTA

B-vitamiineilla on lisäksi monia tärkeitä itsenäisiä tehtäviä elimistössämme. Niitä kutsutaan usein ns. virkeysvitamiineiksi. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja helposti imeytyviä. B-vitamiinit ja erityisesti B12-vitamiini ja foolihappo tukevat raudan vaikutuksia. Niillä on hyvin tärkeä tehtävä uusien punasolujen muodostuksessa.

Ruusunmarjajauhe tuo tuotteeseen myös pienen määrän luonnollista C-vitamiinia. Ruusunmarjan ja nokkosuutteen pääasiallinen tehtävä on luoda luonnollinen ympäristö raudalle ja C-vitamiinille. Lisäksi ne sisältävät marjamehujen ohella luonnon flavonoideja ja monipuolisia antioksidantteja. Antioksidantit suojaavat rautalisää ja elimistömme soluja hapettumiselta.

Media