Iho Omega

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko: 60 ja 150 kaps.
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet2 - 4 kaps.
Rasvaa1,0 - 2,0 g
Tyydyttyneitä rasvahappoja 70 - 140 mg
Kertatyydyttymättömiä rh., josta 135 - 270 mg
- öljyhappoa (omega-9) 130 - 260 mg
Monityydyttymättömiä rh., josta 725 - 1450 mg
- linolihappoa (omega-6) 450 - 900 mg
- gammalinoleenihappoa (omega-6) 120 - 240 mg
- alfalinoleenihappoa (omega-3) 135 - 270 mg
- stearidonihappoa (omega-3) 25 - 50 m
E-vitamiinia (alfatokoferoli) 4 - 8 mg*
Beetakaroteenia, josta 0,2 - 0,4 mg
- elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia 120 - 240 mcg**
Annostusohje Ensimmäisen kuukauden ajan; 2 kapselia 2 kertaa päivässä
Aloitusjakson jälkeen; 2 kapselia päivässä.

Nauti kapselit kevyen aterian yhteydessä.

Öljyn voi halutessa nauttia ilman kapselinkuoria. Pehmeä kapseli on helppo rikkoa. Kokonaisia kapseleita ei pidä antaa pienille lapsille tukehtumisvaaran takia.

Annostusta voi vähentää tai lisätä olosuhteiden ja ihon hyvinvoinnin mukaan. Paras vaikutus saavutetaan Iho Omegan säännöllisellä käytöllä.

Iho Omega sopii öljylisäksi raskaana oleville ja imettäville äideille. Tuotekohtaisessa kliinisessä tutkimuksessa käytetty annos raskauden ja imetyksen aikana oli 6 kapselia päivässä.
Käyttörajoitukset Mustaherukansiemenöljyn käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia.

Herkkävatsaiset saattavat reagoida käytön alussa reiluun öljyannokseen. Vatsa tottuu öljyyn, kun päiväannos nautitaan 2-3 erässä ruokailun yhteydessä.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Mustaherukansiemenöljy (72 %), kapselin kuori (maissitärkkelys, hyytelöimisaine karrageeni, kosteudensäilyttäjä glyseroli, happamuuden säätöaine dinatriumfosfaatti), hapettumisenestoaineet alfa-tokoferoli ja rosmariiniöljy, beetakaroteeni (0,02 %).

Ei sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia, eläinperäisiä aineosia eikä väriaineita.

Säilytä tuote huoneenlämmössä ja valolta suojassa.

PUHDAS, KOTIMAINEN MUSTAHERUKKAÖLJY IHOSI JA ELIMISTÖSI SUOJAKSI

Iho Omega-kapseleidemme mustaherukkaöljy sisältää runsaasti elimistösi tarvitsemia välttämättömiä rasvahappoja (omega-3, omega-6) ja siinä on näitä tärkeitä rasvahappoja vieläpä juuri ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa. Mustaherukkaöljyssä myös luontaisesti runsaana esiintyvät E-vitamiinit ovat vahvoja antioksidantteja, jotka mm. suojaavat elimistösi soluja hapettumisstressiltä eli vanhenemiselta. Iho Omegassa on lisäksi vielä beetakaroteenia, josta muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihosi hyvinvointia ja nuorekkuutta.

Käyttötarkoitus

 • Suomalaiselle pintakuivalle iholle
 • Herkälle, atooppiselle iholle
 • Ikääntyvälle iholle säilyttämään nuorekkuutta
 • Ongelmaiholle
 • Ravinnon täydentämiseen raskauden ja imetyksen aikana
 • Vegaaneille

 

 

Kenelle

 • Kaikille, jotka haluavat erityisesti huolehtia rasvahappotasapainostaan ja ihostaan
 • Lapsille
 • Raskaana oleville ja imettäville äideille
 • Kasvissyöjille, vegaaneille, kala-allergikoille

 

Terveysväittämät

Iho Omega -mustaherukansiemenöljykapselit sisältävät beetakaroteenia, josta muodostuva A-vitamiini edistää:

 • Ihon pysymistä normaalina
 • Näön pysymistä normaalina
 • Vastustuskyvyn normaalia toimintaa
 • Normaalia rauta-aineenvaihduntaa

Iho Omega -mustaherukansiemenöljykapselit sisältävät E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Tuotekohtainen kliininen näyttö

Suomalainen tuotekohtainen tutkimus:

Raskauden aikana nautitun mustaherukansiemenöljyn vaikutukset pikkulapsiin.
Linnamaa P. et al. Clin. Exp. Allergy. 2010 (40) 1247-55

Turun yliopistossa tehty kliininen tutkimus selvitti suomalaisen BC634-öljyn vaikutusta pikkulasten hyvinvointiin. Tutkimukseen osallistui 322 suomalaisäitiä. Äidit nauttivat raskauden ja imetyksen aikana BC634-herukkaöljyä tai vertailutuotteena ollutta oliiviöljyä. Imetyksen jälkeen vauvojen ravintoon lisättiin päivittäin 1 g nestemäistä öljyä. Lasten hyvinvointia seurattiin enimmillään 2-vuotiaaksi asti.

Suomalainen tuotekohtainen tutkimus:

Mustaherukansiemenöljyn ja kalaöljyn vaikutusten erot
Tahvonen R. et al. J. Nutr. Biochem. 2005, 16, 353-359

Turun yliopistossa tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa selvitettiin suomalaisen BC634-mustaherukansiemenöljyn vaikutuksia verrattuna kalaöljyyn. Tutkimuksessa nuoret ja terveet koehenkilöt nauttivat vuorojaksoin mustaherukansiemenöljyä ja kalaöljyä 4 viikon ajan.

HUOM. EU:n terveysväiteasetuksesta ja sen kansallisesta tulkintatavasta johtuen tuotteen markkinoijalla ei ole lupaa kertoa tutkimusten yksityiskohdista ja tuloksista.

Erityistä tässä tuotteessa

HYVIÄ VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ OMEGA-3 JA -6-RASVAHAPPOJA

Iho Omega sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa GLA:a (omega-6). Itseasiassa enemmän kuin mikään ulkomainen jättihelokkiöljy. Se on myös helokkiöljyjä monipuolisempi. Mustaherukkaöljyssä on välttämättömiä omega-3 ja -6-rasvahappoja ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa (1:4). Se sisältää myös öljyhappoa (omega-9) ja muualla luonnossa harvinaista stearidonihappoa (omega-3).

VAHVOJA ANTIOKSIDANTTEJA

Mustaherukkaöljyn luonnostaan runsaat E-vitamiinit (useat eri tokoferolit ja tokotrienolit) ovat vahvoja antioksidantteja. Ne suojaavat itse öljyä, mutta öljyn nauttimisen myötä E-vitamiini edistää myös elimistömme kaikkien solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

HELLÄVARAINEN VALMISTUS SÄILYTTÄÄ ÖLJYN LUONNOLLISENA

Mustaherukan siemenet sisältävät ainutlaatuista öljyä. Emme kuitenkaan pysty hyödyntämään sitä marjoja syöden, koska pienet siemenet kulkeutuvat nopeasti ja hajoamattomina ruoansulatuskanavan läpi. Öljy on nautittava sellaisenaan.

Iho Omegan vakioitu BC634-öljy valmistetaan hiilidioksidiuutolla Torniossa. Hiilidioksidiuutto on ylivoimainen luonnon bioaktiivisten aineosien eristysmenetelmä. Hiilidioksidi suojaa arvokkaita rasvahappoja ja antioksidantteja hapettumiselta. Öljy valmistetaan ympäristöystävällisesti ilman kemiallisia liuottimia ja korkeita lämpötiloja.

Iho Omega -mustaherukansiemenöljykapseleiden suomalaista BC634-herukkaöljyä on täydennetty luonnollisella beetakaroteenilla. Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia. Kosteuden ja kimmoisuuden palautuminen saa ihon tuntumaan sekä myös näyttämään nuorekkaalta (beauty from within).

RASKAUDEN JA IMETYKSEN AIKAISIIN TARPEISIIN

Mustaherukansiemenöljy sisältää laajan kirjon tärkeitä rasvaliukoisia ravintoaineita. Tuotekohtainen kliininen tutkimus osoitti, että Iho Omegan puhdas herukkaöljy on turvallinen vaihtoehto raskaana olevien ja imettävien äitien sekä pikkuvauvojen ravinnon täydentämiseen.

Media