UUTUUS - KarpaLact Strong Purutabletti

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko: 60 tabl.
Suositeltu vuorokausiannos sisältää
Vaikuttavat aineet1 - 3 tabl.
Karpalouute83 - 250 mg
Puolukkamehujauhe60 - 180 mg
Puolukkauute40 - 120 mg
- proantosyanidiineja (PAC-a) yhteensä27 - 81 mg
C-vitamiini 30 - 90 mg (38 - 113 %*)
Biotiini40 - 120 mcg (80 - 240 %*)
Annostusohje Erityiseen, tilapäiseen tarpeeseen; 1 tabletti 3 kertaa päivässä. Säännölliseen ja pitkäaikaiseen hyvinvoinnin ylläpitoon; 1-2 tablettia päivässä.

Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.
Käyttörajoitukset KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.

Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Makeutusaine ksylitoli, karpalouute (EU), puolukkamehujauhe, puolukkauute, L-askorbiinihappo (ei-EU), happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, makeutusaine stevioliglykosidit steviasta, D-biotiini (ei-EU).

Ei sisällä lisättyä sokeria, laktoosia, gluteenia, hiivaa, eikä eläinperäisiä ainesosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

UUTUUS – VAHVA YHDISTELMÄ KARPALOA JA SUOMALAISTA PUOLUKKAA

Uusi KarpaLact Strong purutabletti sisältää vahvan annoksen marjojen luonnollisia ainesosia, proantosyanidiineja (PAC), karpalosta ja kotimaisesta puolukasta. Tuotteessa on lisäksi vastustuskykyä edistävää C-vitamiinia ja limakalvojen hyvinvointia edistävää biotiinia, jotka ovat tärkeitä ravintoaineita kaikenikäisille naisille.

Raikkaan marjaisen makuinen purutabletti on makeutettu ksylitolilla ja se on myös vegaaninen. Tuote sopii sekä tilapäiseen että pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.

 

Käyttötarkoitus

  • Korkealaatuinen ja aktiivinen karpalouute sekä vahva puolukkauute sisältävät runsaasti proantosyanidiineja (PAC)
  • Vastustuskyvylle
  • Limakalvojen hyvinvointiin koko kehossa, myös intiimialueilla

Kenelle

  • Kaikenikäisille naisille
  • Sopii raskaana oleville ja imettäville äideille
  • Sopii myös miehille
  • Aktiivisille uimareille; viileisiin luonnonvesiin ja uimahalliin

Karpalo ja puolukka ovat erinomainen proantosyanidiinien lähde

Marjat tarjoavat vahvan ja luonnollisen tuen terveellisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen täydentämiseen. Marjoista saa muun muassa kuitua, C- ja E-vitamiinia, B-vitamiineihin kuuluvaa folaattia ja monia kivennäisaineita. Terveyden kannalta tärkeitä ovat myös marjojen sisältämät polyfenolit, jotka ovat kasvien omiin tarkoituksiinsa tuottamia suoja-aineita. Polyfenolit eivät ole ravintoaineita, kuten esimerkiksi vitamiinit, mutta niillä on havaittu olevan monia terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Polyfenoleita ovat esimerkiksi tanniinit, lignaanit, flavonoidit ja proantosyanidiinit.

Kaikilla marjoilla on omat vahvuutensa polyfenolisisällöissään. Siksi marjoja suositellaankin syötäväksi marjalajeja vaihdellen. Myös karpalo ja puolukka sisältävät luonnostaan runsaasti polyfenoleja. Tärkeimpinä karpalon ja puolukan polyfenoleista pidetään proantosyanidiineja (PAC). Kansainvälisissä monografioissa annettu yleinen suositus päivittäiselle PAC- eli proantosyanidiiniannokselle on vähintään 36 mg.

KarpaLact Strong purutabletit sisältävät reilusti proantosyanidiineja, kolmen tabletin annoksella peräti 81 mg. Valmisteen korkea proantosyanidiinipitoisuus, normaalia vastustuskykyä edistävä C-vitamiini ja limakalvojen hyvinvointia tukeva biotiini (B7) ovat tärkeitä ravintoaineita kaikenikäisille naisille.

TEHOKAKSIKKO TOIMII YHTEISTYÖSSÄ

KarpaLact Strong purutablettien sisältämä C-vitamiini ja biotiini toimivat tuotteessa erinomaisesti yhteistyössä. C-vitamiini edistää elimistön vastustuskykyä ja biotiini tukee koko kehon limakalvojen hyvinvointia; myös intiimialueilla.

Media