KarpaLact Strong

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko: 60 kaps. ja 120 kaps.
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet1 - 2 kaps.
Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa500 - 1000 mg
- proantosyanidiineja36 - 72 mg
Maitohappobakteereita* 0,5 - 1 mrd. cfu
Annostusohje 1 kapseli aamuin ja illoin. Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä.
Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Älä kuumenna jauhetta.

Tyytyväisiltä käyttäjiltä saadun palautteen perusteella saavutettua hyvinvointia voi usein pitää yllä 1 kapselin päiväannoksella. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.
Käyttörajoitukset KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.

KarpaLactin käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa maitohappobakteereihin. Vatsa rauhoittuu ja ilmavaivat vähenevät yleensä muutamassa päivässä.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat.

Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

VAHVA KARPALO + TUTKITUT MAITOHAPPOBAKTEERIT SAMASSA KAPSELISSA

KarpaLact Strong -kapseleiden sisältämä kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute viipyy kehossa pitkään. Huolellisesti suojattu uute säilyttää luonnolliset ominaisuudet ruuansulatuskanavan läpi matkatessaan ja on löydettävissä virtsasta vielä 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta.

Tuotteeseen yhdistetyt vahvat, tutkitut ja niin ikään suojatut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja.  Tuote sopii sekä kuuriluontoiseen tai tarpeen mukaan pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.

 

Käyttötarkoitus

  • Korkealaatuinen karpalo
  • Toisiaan tukevat ja täydentävät maitohappobakteerikannat
  • Huolellisesti suojattu karpalouute sekä maitohappobakteeriyhdistelmä

Kenelle

  • Kaikenikäisille naisille
  • Sopii myös raskaana oleville ja imettäville äideille
  • Sopii myös miehille
  • Aktiivisille uimareille; viileisiin luonnonvesiin ja uimahalliin

Kliininen näyttö

Karpalo

Karpalo tarjoaa vahvan ja luonnollisen tuen terveellisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen täydentämiseen. Tutkimusten mukaan karpalon tärkeimpiä luonnollisia yhdisteitä ovat sen sisältämät ns. proantosyanidiinit. Karpaloita tai karpalomehua nautittaessa em. yhdisteiden alkuperäiset rakenteet muuttuvat merkittävästi mm. vatsahappojen vaikutuksesta. Karpalolisiä valittaessa onkin tärkeää kiinnittää huomiota siihen että tärkeät ainesosat on huolellisesti suojattu. Vain hyvin imeytyvistä ja luonnolliset ominaisuutensa säilyttävistä ravintolisistä on käyttäjälleen hyötyä.

Valikoidut maitohappobakteerit

Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat usein myös intiimialueilla vallitsevaan bakteeritasapainoon. Esimerkiksi erilaisten hiivojen suuri määrä suolistossa johtaa helposti samojen hiivojen lisääntymiseen myös intiimialueilla.

KarpaLactin valikoidut maitohappobakteerikannat ovat elimistöllemme luonnostaan tuttuja ja sitoutuvat siksi hyvin suoliston eri kohtiin. Tuotekohtaisissa tutkimuksissa on selvitetty näiden kantojen turvallisuutta, sitoutumista suoliston eri osiin sekä suotuisaa yhteiseloa elimistömme oman mikrobiflooran kanssa.

Erityistä tässä tuotteessa

AINUTLAATUINEN KARPALOUUTE

KarpaLactin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Marjan kaikki luonnolliset aineosat on säilytetty uutteessa ennallaan. Vatsahapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® –menetelmällä suojattua karpalouutetta, vaan sen luonnolliset ominaisuudet säilyvät aina virtsaan asti. Uutteen ainesosat ovat myös tutkitusti pitkäkestoisia; niitä esiintyy virtsassa jopa 12-15 tunnin ajan kapselin nauttimisen jälkeen.

VAIN KORKEALAATUISIA JA TUTKITTUJA MAITOHAPPOBAKTEEREITA

KarpaLact Strongin maitohappobakteereja valmistetaan yli 100 vuoden kokemuksella. Niiden turvallisuutta ja yhteiseloa elimistömme omien suolistobakteerien kanssa on tutkittu paljon. Ainutlaatuiset valmistusmenetelmät takaavat maitohappobakteerien säilymisen elinkelpoisina. Karpalouutteen ja mahan hapot eivät heikennä hyvin suojattuja maitohappobakteereja.

Huolella valitut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. KarpaLact Strong -kapseleiden maitohappobakteerikannat on eristetty alunperin nimenomaan ihmisen suolistosta. Siksi ne viihtyvät hyvin elimistössämme ja tuottavat mm. maitohappoa, lyhytketjuisia rasvahappoja ja monia muita tärkeitä suolistobakteerien aineenvaihduntatuotteita.

Media