Vaikuttavat aineet | 1 - 2 kaps. |
---|---|
Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa | 500 - 1000 mg |
- proantosyanidiineja | 36 - 72 mg |
Maitohappobakteereita* | 0,5 - 1 mrd. cfu |
KarpaLact Strong -kapseleiden sisältämä kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa kehossa pitkäkestoisesti. Huolellisesti suojattu uute säilyttää aktiivisuutensa ruuansulatuskanavan läpi matkatessaan ja on löydettävissä virtsasta vielä 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta.
Tuotteeseen yhdistetyt vahvat, tutkitut ja niin ikään suojatut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. Tuote sopii sekä kuuriluontoiseen tai tarpeen mukaan pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.
Karpalo tarjoaa vahvan ja luonnollisen tuen terveellisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen täydentämiseen. Tutkimusten mukaan karpalon tärkeimpiä luonnollisia tehoaineita ovat sen sisältämät ns.proantosyanidiinit. Karpaloita tai karpalomehua nautittaessa em. tehoaineiden aktiivisuus heikkenee merkittävästi mm. vatsahappojen vaikutuksesta. Karpalolisiä valittaessa onkin tärkeää kiinnittää huomiota siihen että aktiiviaineet on huolellisesti suojattu. Vain hyvin imeytyvistä ja aktiivisuutensa säilyttävistä ravintolisistä on käyttäjälleen hyötyä.
Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat usein myös intiimialueilla vallitsevaan bakteeritasapainoon. Esimerkiksi erilaisten hiivojen suuri määrä suolistossa johtaa helposti samojen hiivojen lisääntymiseen myös intiimialueilla.
KarpaLactin valikoidut maitohappobakteerikannat ovat elimistöllemme luonnostaan tuttuja ja sitoutuvat siksi hyvin suoliston eri kohtiin. Tuotekohtaisissa tutkimuksissa on selvitetty näiden kantojen turvallisuutta, sitoutumista suoliston eri osiin sekä suotuisaa yhteiseloa elimistömme oman mikrobiflooran kanssa.
AINUTLAATUINEN KARPALOUUTE
KarpaLactin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Marjan kaikki luonnolliset aineosat on säilytetty uutteessa ennallaan. Vatsahapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® –menetelmällä suojattua karpalouutetta, vaan sen aktiivisuus säilyy aina virtsaan asti. Vaikutus on myös tutkitusti pitkäkestoinen; uutteen bioaktiiviset ainesosat erittyvät virtsaan jopa 12-15 tunnin ajan kapselin nauttimisen jälkeen.
VAIN LAADUKKAITA JA AKTIIVISIA MAITOHAPPOBAKTEEREITA
KarpaLact Strongin maitohappobakteereja valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella. Niiden turvallisuus ja vaikutukset tunnetaan hyvin. Ainutlaatuiset valmistusmenetelmät takaavat maitohappobakteerien säilymisen aktiivisina. Karpalouutteen ja mahan hapot eivät heikennä tarkasti suojattujen maitohappobakteerien aktiivisuutta.
Huolella valitut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. KarpaLact Strong -kapseleiden maitohappobakteerikannat on eristetty alunperin nimenomaan ihmisen suolistosta. Siksi ne viihtyvät hyvin elimistössämme ja tuottavat aktiivisesti mm. maitohappoa, lyhytketjuisia rasvahappoja ja monia muita tärkeitä suolistobakteerien aineenvaihduntatuotteita.