KarpaLact Strong

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko: 60 kaps. ja 120 kaps.
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet1 - 2 kaps.
Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa500 - 1000 mg
- proantosyanidiineja36 - 72 mg
Maitohappobakteereita* 0,5 - 1 mrd. cfu
Annostusohje 1 kapseli aamuin ja illoin. Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä.
Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Älä kuumenna jauhetta.

Tyytyväisiltä käyttäjiltä saadun palautteen perusteella saavutettua hyvinvointia voi usein pitää yllä 1 kapselin päiväannoksella. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.
Käyttörajoitukset KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.

KarpaLactin käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa maitohappobakteereihin. Vatsa rauhoittuu ja ilmavaivat vähenevät yleensä muutamassa päivässä.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat.

Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

NAISELLISEEN HYVINVOINTIIN – KARPALO + MAITOHAPPOBAKTEERIT OVAT NAISEN VAHVOJA YSTÄVIÄ

KarpaLact-tuotteemme sisältämä ainutlaatuinen Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa kehossasi pitkäkestoisesti ja sen sisältämät ainesosat mm. vähentävät haitallisen E.coli-bakteerin tarttumista kasvualustaan.

Tuotteeseen yhdistetyt vahvat ja tutkitut maitohappobakteerit täydentävät sekä elimistömme omia suolistobakteereja että rajoittavat osaltaan pahojen bakteerien kasvutilaa.  Käytä kuuriluontoisesti tarpeen mukaan tai säännöllisesti ennaltaehkäisyyn!

 

Käyttötarkoitus

Tueksi naiselliseen hyvinvointiin:

  • Pahanhajuisen virtsan aiheuttamiin ongelmiin
  • Tueksi toistuville lääkekuureille
  • Turvaksi lomamatkojen vaativiin olosuhteisiin

Kenelle

  • Kaikenikäisille naisille
  • Sopii myös raskaana oleville ja imettäville äideille
  • Sopii myös miehille
  • Paljon matkustaville
  • Aktiivisille uimareille; viileisiin luonnonvesiin ja uimahalliin

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

Karpalo on naisen paras ystävä

Karpalo on perinteisesti käytetty apu naiselliseen hyvinvointiin. Tutkimusten mukaan karpalon sisältämät proantosyanidiinit vähentävät haitallisen E.coli-bakteerin tarttumista kasvualustaan (1,2).

Valikoidut maitohappobakteerit

Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit voivat vaikuttaa myös intiimialueiden hyvinvointiin. Hiivojen suuri määrä suolistossa voi mahdollisesti johtaa hiivojen lisääntymiseen myös intiimialueilla.
KarpaLactin valikoidut maitohappobakteerikannat ovat elimistöllemme luonnostaan tuttuja ja sitoutuvat siksi hyvin suoliston eri kohtiin. Tuotekohtaisissa tutkimuksissa on selvitetty näiden kantojen vaikutusta pahojen bakteerien ja mm. Candida -hiivojen kasvuun (3), vatsan toimintaan (4,5) sekä mm. B-vitamiinien ja useiden yleistä vastustuskykyä vahvistavien yhdisteiden tuottoon (6,7).

 

Tutkimusviitteitä

1. Howell AB et al. JAMA, 2002; 287: 3082-3
2. Lowe FC, Fagelman E. Urology 2001; 57: 407-13
3. Elmer GW et al. 1996; JAMA. 275(11):870-6.
4. In-House Clinical Study (Kobe University and associated hospitals).
5. Honma N et al. New Medicines and Clinics. 1987; 36(1):75
6. Honma N. New Medicines and Clinics. 1986; 35(12):2687-95
7. Ohno H et al. Biol Pharm Bull. 2005; 28(8):1462-6.

Erityistä tässä tuotteessa

AINUTLAATUINEN KARPALOUUTE

KarpaLactin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Marjan kaikki luonnolliset aineosat on säilytetty uutteessa ennallaan. Vatsahapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® –menetelmällä suojattua karpalouutetta, vaan sen aktiivisuus säilyy vaikutusalueille asti. Vaikutus on lisäksi pitkäkestoinen; uutteen bioaktiiviset ainesosat erittyvät virtsaan jopa 12-15 tunnin ajan kapselin nauttimisen jälkeen.

VAIN LAADUKKAAT JA AKTIIVISET MAITOHAPPOBAKTEERIT TOIMIVAT

KarpaLact Strongin maitohappobakteereja valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella. Niiden turvallisuus ja vaikutukset tunnetaan. Ainutlaatuiset valmistusmenetelmät takaavat myös maitohappobakteerien säilymisen aktiivisina. Karpalouutteen ja mahan hapot eivät heikennä huolella suojattujen maitohappobakteerien tehoa.

KarpaLact on korkealaatuinen yhdistelmävalmiste naiselliseen hyvinvointiin. Karpalon bioaktiiviset aineosat heikentävät haitallisten E.coli-bakteerien tarttumista kasvualustaan. Hyvät maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja ja rajoittavat pahojen bakteerien ja hiivojen kasvutilaa.

Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit siirtyvät helposti myös intiimialueille. Suolistobakteerien tasapainon edistäminen tukee myös intiimialueiden hyvinvointia.

HYVÄT JA PAHAT BAKTEERIT

Maitohappobakteerien merkitys ja tarve korostuvat lääkekuurien jälkeen. Vahva lääke ei nujerra ainoastaan taudinaiheuttajabakteereita. Se tuhoaa usein myös ruuansulatuskanavan hyviä bakteereja, jotka ovat normaalisti tärkeä osa kehomme vastustuskykyä.

Pahojen bakteerien on helppo vallata itselleen elintilaa silloin, kun vastustuskyky on tilapäisesti alentunut. Monesti myös ulkomaanmatkoilla kohdattavat vieraat bakteerikannat horjuttavat suolistobakteerien normaalia tasapainoa. Hyviä maitohappobakteereja vahvistamalla voidaan kuitenkin hillitä vieraiden ja haitallisten bakteerien riehaantumista.

 

 

Media