UUTUUS - Kyolic Cardio

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko: 30 tabl.
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet1 tabl.
AGE-valkosipuliuute1000 mg
Annostusohje 1 tabletti päivässä.


Käyttörajoitukset Turvallinen luonnontuote
AGE:lla ei ole todettu sivuvaikutuksia tai haitallisia yhteisvaikutuksia verenohennuslääkkeiden eikä statiineja sisältävien kolesterolilääkkeiden kanssa.
Kyolicin käyttö on hyvä keskeyttää varmuuden vuoksi 2 viikkoa ennen suunniteltua leikkausta.

Tuotteen ainesosat ja säilytys Ainesosat: Kylmäkypsytetty valkosipuliuute (Aged Garlic Extract™), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), emulgointiaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa,
rasvahappojen magnesiumsuolat), hypromelloosi, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), keskipitkäketjuiset triglyseridit.

100 % vegaaninen. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä sokeria.
Säilytys huoneenlämmössä.

Vahva tuki kolesterolin hallintaan ja sydänterveydelle – 1 tabletti päivässä riittää

Kliinisesti tutkittu Kyolic Cardio sisältää standardoitua valkosipuliuutetta, Aged Garlic Extract™ (AGE). Uutteen terveysvaikutuksia ja turvallisuutta kartoittavista tutkimuksista on julkaistu yli 850 tieteellistä artikkelia. Kliiniset tutkimukset ovat kohdistuneet lukuisiin eri vaikutusalueisiin, kuten veren rasva-arvoihin (LDL- ja HDL-kolesteroli), verisuonten hyvinvointiin, verenpaineeseen ja -hyytymistekijöihin sekä homokysteiinipitoisuuteen.

AGE-uutteen alkuperä on luonnonmukaisesti viljelty valkosipuli. Uute sisältää vakioidut määrät S-allyylikysteiiniä (SAC) ja S-allyylimerkaptokysteiiniä (SAMC) sekä kymmeniä valkosipulista lähtöisin olevia luonnollisia aktiiviaineita. Patentoidun valmistusmenetelmän takia Kyolic Cardio -tabletit ovat vatsaystävällisiä eivätkä aiheuta valkosipulille ominaista jälkihajua.

Tuotetta suositellaan tutkimusten mukaisesti pitkäaikaiseen käyttöön ja sen hyödyt saavutetaan säännöllisen käytön myötä.

Käyttötarkoitus

 • Kolesterolin hallintaan
 • Normaalille sydänterveydelle
 • Verenkiertoelimistön hyvinvoinnille; verisuonille, verenpaineelle ja -hyytymiselle
 • Normaaleille homokysteiinitasoille

 

Kenelle

 • Sydänterveydestään ja kolesteroliarvoistaan huolehtiville

Kliininen tutkimusnäyttö ja terveysväittämät

Kyolic on maailman tutkituin valkosipuliravintolisä. Kyolicin terveysvaikutukset on osoitettu puolueettomien tutkimuslaitosten tutkimuksissa. Tuloksia on raportoitu jo yli 850 tieteellisessä julkaisussa.

Kliiniset tutkimukset ovat kohdistuneet eri vaikutusalueisiin

 • Veren rasva-arvot; LDL- ja HDL-kolesteroli
 • Valtimoiden ja hiusverisuonten hyvinvointi
 • Veren hyytymistekijät
 • Homokysteiinipitoisuus
 • Verenpaine

Terveysväittämät eri vaikutusalueisiin

 • Ylläpitää sydänterveyttä
 • Ylläpitää normaaleja kolesterolitasoja
 • Ylläpitää normaaleja homokysteiinitasoja

Erityistä tässä tuotteessa

KYLMÄKYPSYTYS VAHVISTAA VALKOSIPULIN HYÖDYT JA POISTAA HAITAT

Valkosipuli (Allium sativum) on aromikas ja yksi luonnon vahvimmista terveysvaikutteisista kasveista. Kyolic on jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste, jonka sisältämä valkosipuliuute on rekisteröity kaikkialla maailmassa nimellä Aged Garlic Extract (AGE). Tuote on ollut jo pitkään maailman suosituin valkosipuliravintolisä. Kyolicia myydään 46 maassa.

Ainutlaatuinen ns. kylmäkypsytysprosessi kehitettiin 1950-luvulla vanhan japanilaisen säilömistavan pohjalta. Valmistuksessa ei käytetä lämpöä eikä kemikaaleja. Pilkotut valkosipulit suljetaan sellaisinaan terässäiliöihin kylmäkypsymään 20 kk ajaksi. Lukuisten itsestään tapahtuvien entsymaattisten reaktioiden ja biokemiallisten muutosten tuloksena syntyy AGE-uute. Aivan kuten juustot ja viinit, myös terveysvaikutteinen valkosipuli paranee ja vahvistuu kypsyessään.

Patentoidun kylmäkypsytyksen ansiosta Kyolic sisältää runsaasti valkosipulista luontaisesti kehittyviä tehoaineita, kuten standardoidun määrän S-allyylikysteiiniä (SAC). Tutkimusten perusteella SAC:n uskotaan olevan vahvin valkosipulista saatava bioaktiivinen ainesosa.

Kylmäkypsytyksessä:

Valkosipulin hyvät ainesosat kehittyvät vahvemmiksi ja hyvin imeytyviksi.

S-allyylikysteiinin (SAC) määrä kasvaa 20-kertaiseksi.

Tuoreen valkosipulin jälkihajua aiheuttavat rikkiyhdisteet muuttuvat hajuttomiksi.

Tuoreen valkosipulin sisältämät epäedulliset tiosulfaatit hajoavat.

Kylmäkypsytetty valkosipuliuute on vatsaystävällinen.

ILMAN TORJUNTA-AINEITA VILJELLYT VALKOSIPULIT

Kyolicissa käytettävien valkosipulien viljelyssä ei käytetä tuhohyönteisten, rikkakasvien tai kasvitautien torjunta-aineita. Valkosipulit kasvatetaan myös ilman kemiallisia lannoitteita.

 

Media