Kyolic Immune

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko: 60 kaps., 40 g
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet2 kaps.
AGE-valkosipuliuute440 mg
Immune Complex -seos, josta400 mg
- C-vitamiini100 mg*
- Oregano -uute100 mg
- Siitake -uute100 mg
- Oliivinlehtiuute80 mg
- Pakurikääpäjauhe50 mg
- Reishi -jauhe50 mg
- Maitake -jauhe50 mg
Annostus 2 kapselia päivässä.

Kapselin voi halutessaan avata ja nauttia jauheen sellaisenaan ilman kuoriloita.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Kylmäkypsytetty valkosipuliuute Aged Garlic Extract, Immune Complex -seos (oreganouute, siitakeuute, oliivinlehtiuute, pakurikääpä-, koppelokääpä- ja lakkakääpäjauhe), kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kalsium-L-askorbaatti, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa, sokeria eikä eläinperäisiä aineita.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.
Valmistaja Wakunaga of America Co. Ltd. California, USA

MAAILMAN TUTKITUIN VALKOSIPULIUUTE + C-VITAMIINI + AINUTLAATUINEN IMMUNE COMPLEX

Kyolic Immune on vastustuskykyäsi monipuolisesti tukeva valmiste maailman tutkituinta valkosipuliuutetta, Aged Garlic Extract™ (AGE) sekä immuunipuolustuksellesi tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja ainutlaatuisena Immune Complex-yhdistelmänä.

AGE-valkosipuliuutteen terveysvaikutuksia kartoittavista tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. AGE edistää normaalia vastustuskykyäsi tukemalla elimistön omia luonnollisia puolustusmekanismeja. Lisäksi se edistää elimistösi stressin sietokykyä. Kapseleiden Immune Complex-yhdistelmä taas sisältää ainutlaatuisen seoksen hermostollesi tärkeitä ravintoaineita, kuten Aasian maissa arvostettuja sieni- ja kääpäjauheita (reishi, maitake, pakurikääpä).

Käyttötarkoitus

 • Vastustuskyvyn tueksi
 • Fyysisen ja henkisen stressin sietoon
 • Piristämään ja lisäämään energisyyttä
 • Kyolic Immune sopii sekä tilapäiseen akuuttiin tarpeeseen että säännölliseen pitkäaikaiseen käyttöön.

Kenelle

 • Vastustuskyvyn tukemista tarvitseville
 • Koko perheelle
 • Aktiivikuntoilijoille ja urheilijoille
 • Senioreille
 • Sopii myös vegaaneille

Kliininen tutkimusnäyttö ja terveysväittämät

Yli 750 tieteellistä julkaisua Kyolicin AGE -uutteen terveysvaikutuksista

Kyolic on maailman tutkituin valkosipuli -ravintolisä. Kyolicin terveysvaikutukset on osoitettu puolueettomien tutkimuslaitosten tutkimuksissa. Tuloksia on raportoitu jo yli 750 tieteellisessä julkaisussa.

AGE:n terveysväittämät eri vaikutusalueisiin

 • Edistää normaalia vastustuskykyä
 • Edistää tilapäisen stressin sietokykyä
 • Ylläpitää sydänterveyttä
 • Ylläpitää normaaleja kolesterolitasoja
 • Ylläpitää normaaleja homokysteiinitasoja
 • Ylläpitää maksan normaalia toimintaa

Kyolic Immune -kapselit sisältävät:

C-vitamiinia, joka edistää

 • Vastustuskyvyn pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
 • Solujen suojaamista hapettumisstressiltä
 • Normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • Hermoston normaalia toimintaa

C-vitamiini auttaa lisäksi vähentämään väsymystä ja uupumusta

Erityistä tässä tuotteessa

KAHDEKSAN LUONNON TEHOAINEEN NEROKAS YHDISTELMÄ

Aged Garlic Extract AGE

Valkosipuli (Allium sativum) on aromikas ja yksi luonnon vahvimmista terveysvaikutteisista kasveista. Kyolic on jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste, jonka sisältämä valkosipuliuute on rekisteröity kaikkialla maailmassa nimellä Aged Garlic Extract (AGE). Tuote on ollut jo pitkään maailman suosituin valkosipuli -ravintolisä.

AGE -uutteen valmistuksessa ei käytetä lainkaan lämpöä eikä kemikaaleja. Pilkotut valkosipulit suljetaan sellaisinaan terässäiliöihin kylmäkypsymään 20 kk ajaksi. Lukuisten itsestään tapahtuvien entsymaattisten reaktioiden ja biokemiallisten muutosten tuloksena syntyy maailman tutkituin ja terveysvaikutteisin valkosipuliuute. Aivan kuten juustot ja viinit, myös terveysvaikutteinen valkosipuli paranee ja vahvistuu kypsyessään.

Patentoidun kylmäkypsytyksen ansiosta Kyolic sisältää vakioidut määrät S-allyylikysteiiniä (SAC) ja S-allyylimerkaptokysteiiniä (SAMC) sekä kymmeniä valkosipulista lähtöisin olevia luonnollisia aktiiviaineita. AGE ei sisällä epäedullisia tiosulfaatteja. Kyolicia ei voi verrata tuoreeseen valkosipuliin eikä muihin valmisteisiin. Lopputuote on täysin jälkihajuton ja vatsaystävällinen.

C-vitamiini

C-vitamiini on tunnettu pirteysvitamiini, joka vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa. C-vitamiinin vaikutus immuunipuolustukseen korostuu raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Se on myös tehokas antioksidantti, joka suojaa koko kehomme soluja hapettumisstressiltä.

IMMUNE COMPLEX LUONNOLLISET TEHOAINEET:

Oreganouute

Oregano tunnetaan Suomessa aromaattisena yrttinä ruuanlaitossa. Välimeren maissa sen todennettuja terveysvaikutuksia hyödynnetään kuitenkin laajasti. Oregano edistää mm. ylempien hengitysteiden hyvinvointia sekä edistää vastustuskykyä ja ruuansulatusta.

Oliivinlehtiuute

Oliivin lehdet sisältävät runsaasti ns. polyfenolisia yhdisteitä, joiden tehtävänä on suojata itse kasvia voimakkaan auringon paisteen rasituksilta. Välimeren maissa oliivin lehtiä on hyödynnetty moniin käyttötarkoituksiin.

Siitake, maitake, reishi, pakuri

Suomessa sieniä hyödynnetään lähes yksinomaan sellaisenaan ruuanvalmistuksessa. Monissa Aasian maissa, kuten Japanissa, Kiinassa ja Venäjällä monia sieniä ja kääpiä käytetään moniin terveyttä tukeviin tarkoituksiin. Niiden vaikutuksia on myös tutkittu hyvin laajasti. Sienten ja kääpien vaikutusten taustalla on suurelta osin niiden rakenteissa luonnostaan runsaana esiintyvä erityinen kuitu, beeta-D-glukaani.

Lisätietoja tuotteen kansainvälisiltä verkkosivuilta: www.kyolic.com

Media