Vaikuttavat aineet | 1 ml |
---|---|
AGE-valkosipuliuute | 250 mg |
Kyolic sisältää ainoana maailmassa Aged Garlic Extract (AGE) -valkosipuliuutetta. Uute vaikuttaa hyvinvointiimme erittäin monipuolisesti ja sen on osoitettu tukevan elimistömme omia terveyttä edistäviä toimintoja. Osa vaikutuksista voidaan havaita verenkierrossa jopa 2 h kuluessa uutteen nauttimisesta. Useimmat Kyolicin vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja edellyttävät uutteen säännöllistä käyttöä. Nestemäinen Kyolic on hyvä tuotemuoto henkilöille, jotka kokevat tablettien nielemisen epämukavaksi ja se sopii myös pienempien annosten annosteluun.
Kyolic on markkinoiden ainoa jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste. Kyolicin terveysvaikutuksia selvittävistä tutkimuksista on julkaistu yli 600 tieteellistä artikkelia. Tuote on ollut jo pitkään maailman suosituin valkosipuli-ravintolisä. Kyolicia myydään 46 maassa.
Nestemäinen Kyolic on hyvä tuotemuoto henkilöille, jotka kokevat tablettien nielemisen epämukavaksi. Sopii myös pienempien annosten antamiseen.
Kyolic on maailman tutkituin valkosipuli -ravintolisä. Kyolicin terveysvaikutukset on osoitettu puolueettomien tutkimuslaitosten tutkimuksissa. Tuloksia on raportoitu jo yli 750 tieteellisessä julkaisussa.
Kliiniset tutkimukset ovat kohdistuneet eri vaikutusalueisiin
Terveysväittämät eri vaikutusalueisiin
KYLMÄKYPSYTYS VAHVISTAA VALKOSIPULIN HYÖDYT JA POISTAA HAITAT
Ainutlaatuinen ns. kylmäkypsytysprosessi kehitettiin 1950-luvulla vanhan japanilaisen säilömistavan pohjalta. Valmistuksessa ei käytetä lainkaan lämpöä eikä kemikaaleja. Pilkotut valkosipulit suljetaan sellaisinaan terässäiliöihin kylmäkypsymään 20 kk ajaksi. Lukuisten itsestään tapahtuvien entsymaattisten reaktioiden ja biokemiallisten muutosten tuloksena syntyy AGE-uute. Aivan kuten juustot ja viinit, myös terveysvaikutteinen valkosipuli paranee ja vahvistuu kypsyessään.
Patentoidun kylmäkypsytyksen ansiosta Kyolic sisältää runsaasti valkosipulista luontaisesti kehittyviä tehoaineita, kuten standardoidun määrän S-allyylikysteiiniä (SAC). Tutkimusten perusteella SAC:n uskotaan olevan vahvin valkosipulista saatava bioaktiivinen aineosa.
Kylmäkypsytyksessä:
Valkosipulin hyvät ainesosat kehittyvät vahvemmiksi ja hyvin imeytyviksi.
S-allyylikysteiinin (SAC) määrä kasvaa 20-kertaiseksi.
Tuoreen valkosipulin jälkihajua aiheuttavat rikkiyhdisteet muuttuvat hajuttomiksi.
Tuoreen valkosipulin sisältämät epäedulliset tiosulfaatit hajoavat
Kylmäkypsytetty valkosipuliuute on vatsaystävällinen.
ILMAN TORJUNTA-AINEITA VILJELLYT VALKOSIPULIT
Kyolicissa käytettävien valkosipulien viljelyssä ei käytetä tuhohyönteisten, rikkakasvien tai kasvitautien torjunta-aineita. Valkosipulit kasvatetaan myös ilman kemiallisia lannoitteita. Peltomaan hedelmällisyyttä ylläpidetään karjanlannalla ja vuoroviljelyllä.