NivelActive

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko: 60 tabl. ja 120 tabl.
Vaikuttavien aineiden määrä päivännoksessa
Vaikuttavat aineet 2 tabl.
NEM-uutetta500 mg
Boswellia serrata -uutetta200 mg
Pirunkynsiuutetta50 mg
Mangaania1 mg*
Annostusohje 2 tablettia päivässä.
Käyttörajoitukset NEM -uute on valmistettu kananmunasta. Tuotetta ei suositella muna-allergikoille.
Tuotteen ainesosat ja säilytys NEM –uute (kanamunankuoren kalvouute), täyteaine selluloosajauhe, Boswellia serrata -uute, pirunkynsiuute (Harpagophytum procumbens), happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, mangaanibisglysinaatti.

Ei sisällä gluteenia, sokeria, hiivaa, laktoosia, kalaa eikä äyriäisiä.

Säilytä tuote huoneenlämmössä valolta suojattuna.

NEM®-, Boswellia serrata-, pirunkynsi-, mangaanitabletti

NIVELACTIVE – NOPEAVAIKUTTEISET RAVINTOAINEET NIVELTESI HYVINVOINTIIN

HUOMAA ERO JO ENSIMMÄISEN PAKKAUKSEN AIKANA!

NivelActiven patentoitu munamembraaniuute NEM® (Natural Eggshell Membrane) sisältää luonnostaan runsaan ja tasapainoisen seoksen niveltesi hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita kuten kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa ja kollageenia.

NivelActiven hyvin imeytyvä mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Valmisteeseen valitut kasviuutteet, Boswellia serrata ja pirunkynsi (harpagojuuri) täydentävät tuotteen optimaalisen koostumuksen ylläpitämällä nivelten normaalia hyvinvointia ja joustavuutta.

NEM® on maailman tutkituin munamembraaniuute. Sen vahvuutena on patentoitu, ympäristöystävällinen valmistusmenetelmä ja ainutlaatuinen koostumus. Kliinisten tutkimusten tuloksia on julkaistu arvostetuissa tieteellisissä lehdissä.

Käyttötarkoitus

  • Nivelten hyvinvointiin
  • Sidekudoksen muodostukseen
  • Luuston hyvinvoinnin ylläpitoon
  • Aktiivisen kuntoilun ja urheilun tueksi
  • Elimistön solujen suojaamiseen hapettumisstressiltä

Kenelle

  • Aktiivisille aikuisille ja senioreille
  • Rankkaa treeniohjelmaa noudattaville kuntoilijoille
  • Kilpaurheilijoille
  • Sopii myös kasvissyöjille sekä kala- ja äyriäisallergikoille

 

Terveysväittämät ja kliininen näyttö

NivelActiven sisältämä mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Mangaani suojaa lisäksi soluja hapettumisstressiltä.

Pirunkynsi (harpagojuuri) auttaa ylläpitämään nivelten joustavuutta ja hyvinvointia (EFSA-Q-2008-3943)

Boswellia serrata auttaa ylläpitämään nivelten joustavuutta ja hyvinvointia (EFSA-Q-2008-3699)

NEM-uutetta ja sen käytön turvallisuutta on kartoitettu useissa tuotekohtaisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Erityistä tässä tuotteessa

LUONNOLLISET JA VASTUULLISET RAVINTOAINEET KANANMUNASTA JA PERINTEISISTÄ NIVELKASVEISTA

NivelActiven Natural Eggshell Membrane NEM®-uute on eristetty kananmunan kuoren kalvosta. Kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ravintoaineita, kuten kondroitiinisulfaattia, glukosamiineja, hyaluronihappoa ja kollageenia. Uutteen valmistuksessa hyödynnetään elintarviketuotannon sivuvirtaa eli normaalisti jätteeksi päätyviä kananmunan kuoria. Uute valmistetaan ilman orgaanisia liuottimia, jotta sen aktiiviaineet säilyvät aktiivisessa luonnollisessa muodossa. NEM® on näin ollen eettisesti vahva lähde toimiviksi todetuille em. nivelten tehoaineille, jotka saadaan usein uhanalaisista hailajeista tai kala- ja eläinperäisistä teurasjätteistä.

MANGAANI EDISTÄÄ SIDEKUDOKSEN MUODOSTUMISTA

NivelActiven sisältämä hyvin imeytyvä ns. aminohappokelatoitu mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Nivelemme sisältävät runsaasti erilaisia sidekudoksia kuten kollageenia.

LISÄÄ MONIPUOLISUUTTA BOSWELLIA SERRATASTA JA PIRUNKYNNESTÄ

Boswellia serrata -puun pihka on intialaisen Ayurveda -hyvinvointifilosofian kulmakiviä. Boswellia serrata -valmisteita on runsaasti tarjolla Keski-Euroopan markkinoilla ja Suomessakin yhä yleisemmin. Pirunkynsi eli harpagojuuri taas tunnetaan laajalti Saksassa ja Ranskassa, joissa sitä käytetään paljon.

NivelActive -tabletit valmistamme itse kehittämällämme reseptillä Pietarsaaressa. Tuotteen raaka-aineiksi on valittu ainoastaan markkinoiden parhaat tehoaineet, jotka tukevat toinen toistensa vaikutuksia.

Media