NivelActive Geeli

Annostusohje Sivele NivelActive -geeliä hellästi hieroen kipeytyneille nivelille ja lihaksille useita kertoja, kuitenkin enintään 5 kertaa päivässä.

Älä levitä geeliä rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle, limakalvoille tai silmien lähettyville.
Pese kädet geelin levittämisen jälkeen, ettei geeliä pääse silmiin.
Käyttörajoitukset Älä käytä NivelActive -geeliä, jos olet allerginen tai yliherkkä jollekin valmisteen yrtille tai aineosalle.
Tuotteen aineosat ja säilytys Alcohol denat, Aqua, Glycerin, Menthol, Carbomer, Pinus silvestris Oil, Tromethamine, Camphor, Eucalyptus globulus Oil, Turpentine, Rosmarinus officinalis Oil, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxypropyl Guar, Lavendula angustifolia Oil, Thymus vulgaris Oil, Methyl Salicylate, Salvia officinalis Oil, Myristica fragrans Oil, Pimpinella anisum Oil, Cymbopogon nardus Oil, Eugenia caryophyllus Oil, Limonene, Linalool, Eugenol, Geraniol, Citral.

Säilytä tuote huoneenlämmössä.

HELPPOKÄYTTÖINEN JA MONIPUOLINEN GEELI

NivelActive Geeli on ihoystävällinen ja mukava käyttää. Se on rasvaton, tahraamaton ja hyvin imeytyvä. Miellyttävän raikkaalta tuoksuvalla geelillä on aluksi viilentävä ja hetken kuluttua pitkään lämmittävä vaikutus.

NivelActive Geeli sisältää eteerisiä öljyjä 11 rohdoskasvista ja huolella valittuja tehoaineita kuten metyylisalisylaattia ja kamferia. NivelActive Geelin ainesosat täydentävät toistensa vaikutuksia. Kokonaisuus vilkastuttaa verenkiertoa paikallisesti, rentouttaa lihasjännitystä sekä antaa lievittävän tunteen.

Käyttötarkoitus

  • Rasittuneille nivelille
  • Tenniskyynärpäälle, hiirikädelle
  • Rasittuneille lihaksille, esim. hartioihin, niskaan, pohkeisiin
  • Väsyneille jaloille

 

Kenelle

  • Urheilijoille ja kuntoilijoille
  • Raskasta fyysistä työtä tekeville
  • Toimistotyöntekijöille

Erityistä tässä tuotteessa

NivelActive Geeli on yrttipohjainen hoitogeeli rasittuneille nivelille ja lihaksille. Sillä on ensin viilentävä ja sitten pitkään lämmittävä vaikutus.

NivelActive Geeli sisältää eteerisiä öljyjä 11 rohdoskasvista ja huolella valittuja tehoaineita kuten metyylisalisylaattia ja kamferia. NivelActive Geelin ainesosat täydentävät toinen toisensa vaikutuksia. Kokonaisuus vilkastuttaa verenkiertoa paikallisesti, rentouttaa lihasjännitystä sekä antaa lievittävän tunteen.

Media