Vaikuttavat aineet | 2 - 4 kaps. |
---|---|
Rasvaa | 1,0 - 2,0 g |
Tyydyttyneitä rasvahappoja | 105 - 210 mg |
Kerta- ja monityydyttymättömiä rh., josta | 850 - 1700 mg |
- palmitoleiinihappoa (omega-7) | 56 - 112 mg |
- linolihappoa (omega-6) | 380 - 760 mg |
- gammalinoleenihappoa (omega-6) | 102 - 204 mg |
- alfalinoleenihappoa (omega-3) | 135 - 270 mg |
- stearidonihappoa (omega-3) | 18 - 36 mg |
E-vitamiinia (alfatokoferoli) | 4 - 8 mg* |
Beetakaroteenia, josta | 0,8 - 1,6 mg |
- elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia | 0,13 - 0,26 mg** |
Omega7 Skin -kapseleiden mustaherukansiemenöljyn sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristetyn öljyn yhdistelmä sisältää runsaasti hyvinvoivan ja terveen ihon tarvitsemia välttämättömiä rasvahappoja.
Öljyä on täydennetty beetakaroteenilla, josta muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia ja tukee myös normaalia vastustuskykyä. Marjansiemenöljyjen luontaisesti runsaasti sisältämä E-vitamiini suojaa ihoa hapettumisstressiltä antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla.
Sisäisesti ravittu iho tuntuu ja myös näyttää hyvältä.
Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini
Luonnollinen E-vitamiini suojaa
Useita suomalaisia tuotekohtaisia tutkimuksia
Turun yliopisto on tutkinut Omega7 Skin -kapseleiden sisältämien BC634-mustaherukkaöljyn ja SBA24-tyrniöljyn vaikutuksia useissa tutkimuksissa. Tuloksia vakioitujen marjaöljyjen koostumuksista, turvallisuudesta ja vaikutuksista on julkaistu kansainvälisissä ravitsemustieteen julkaisuissa. Turun yliopiston ja Aromtech Oy:n tekemät kliiniset tutkimukset ovat löydettävissä PubMed-tietokannasta.
HYVIÄ VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ OMEGA-3 JA -6-RASVAHAPPOJA
Omega7 Skin sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa GLA:a (omega-6). Itseasiassa enemmän kuin mikään ulkomainen jättihelokkiöljy. Mustaherukkaöljyssä ja tyrniöljyssä on välttämättömiä omega-3 ja -6-rasvahappoja ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa (1:4). Ne sisältävät myös öljyhappoa (omega-9) ja muualla luonnossa harvinaista stearidonihappoa (omega-3).
VAHVOJA ANTIOKSIDANTTEJA
Mustaherukansiemenöljyn ja tyrninsiemenöljyn luonnostaan sisältämät runsaat E-vitamiinit (useat eri tokoferolit ja tokotrienolit) ovat vahvoja antioksidantteja. Ne suojaavat itse öljyä, mutta öljyn nauttimisen myötä E-vitamiini edistää myös elimistömme kaikkien solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
HELLÄVARAINEN VALMISTUS SÄILYTTÄÄ ÖLJYJEN OMINAISUUDET
Mustaherukan ja tyrnin siemenet sisältävät ainutlaatuista öljyä. Niiden hyödyntäminen kokonaisia marjoja syömällä on haasteellista, koska pienet siemenet kulkeutuvat helposti hajoamattomina ruoansulatuskanavan läpi. Siementen pureskelu parantaa öljyn saatavuutta, joskin öljy on edelleen tiiviisti kiinni siemenen rakenteissa. Parhaan hyödyn siementen sisältämistä öljyistä saa nauttimalla valmiiksi eristettyä öljyä.
Vakioidut BC634-mustaherukansiemenöljy ja SBA24-kaksoistyrniöljy valmistetaan hiilidioksidiuutolla Torniossa. Hiilidioksidiuutto on ylivoimainen luonnon bioaktiivisten aineosien eristysmenetelmä. Hiilidioksidi suojaa arvokkaita rasvahappoja ja antioksidantteja hapettumiselta. Öljy valmistetaan ympäristöystävällisesti ilman kemiallisia liuottimia ja korkeita lämpötiloja.
BC634-herukkaöljyä ja SBA24-tyrniöljyä on täydennetty luonnollisella beetakaroteenilla. Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia. Kostea ja kimmoisa hyvinvoiva iho tuntuu hyvältä sekä näyttää nuorekkaalta.