Rikas Kotimainen pellavansiemenöljy

Osta verkkokaupasta

Pakkauskoko 200 ml ja 500 ml
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Ravintosisältö100 g5 - 15 ml
Energiaa 3700 kJ / 900 kcal 40 - 120 kcal
Rasvaa, josta 100 g 4,6 - 13,8 g
- tyydyttyneitä rasvahappoja 7,3 g 0,3 - 1 g
- kertatyydyttymättömiä rh., josta 13,8 g 0,6 - 1,9 g
- öljyhappoa (omega-9) 13,8 g 0,6 - 1,9 g
- monityydyttymättömiä rh., josta 73,9 g 3,4 - 10,2 g
- alfalinoleenihappoa (omega-3) 59,0 g 2,7 - 8,1 g
- linolihappoa (omega-6) 14,9 g 0,7 - 2,1 g
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 0 g 0 g
Suolaa 0 g 0 g
Annostusohje 1 - 3 teelusikkaa (5 - 15 ml) päivässä.

Nauti öljy sellaisenaan tai jogurttiin, viiliin, puuroon, salaattiin tms. sekoitettuna.
Öljyn voi lisätä loppuvaiheessa myös lämpimiin ruokiin, mutta öljy ei sovi paistamiseen.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy 100 %

Säilytä avattu pullo jääkaapissa valolta suojattuna.
Tuotteen vegaanisuus Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

KOTIMAINEN SUPERRUOKA KOLESTEROLIN HALLINTAAN JA RASVAHAPPOTASAPAINOSI TUEKSI

Pellavansiemenöljy sisältää erityisen runsaasti alfalinoleenihappoa (omega-3). Elimistömme valmistaa siitä edelleen monia muita tasapainoiselle rasva-aineenvaihdolle tärkeitä aineosia. Pellavansiemenöljy sopii erinomaisesti veren rasva-arvojen tasapainottamiseen etenkin silloin, jos ravinto sisältää ylen määrin omega-6-rasvahappoja, kuten nykyään monen kohdalla on. Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti myös muita elimistöllesi välttämättömiä rasvahappoja kuten linolihappoa (omega-6) ja öljyhappoa (omega-9).

Kylmäpuristettu 100% pellavansiemenöljymme puristetaan suomalaisten sopimusviljelmien ensiluokkaisista pellavansiemenistä. Siementen kylmäpuristus alhaisessa lämpötilassa takaa öljylle parhaan laadun. Näin öljyn aktiiviaineet säilyttävät ennallaan ja ne päätyvät elimistömme hyväksi juuri sellaisina kuin luonto on ne tarkoittanut.

Käyttötarkoitus

  • Kolesterolin hallintaan
  • Vahvaksi ja edulliseksi omega-3-lähteeksi
  • Hyvien rasvahappojen lähteeksi
  • Omega-3-lähteeksi erityisesti kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Ruuanlaittoon (ei kuitenkaan paistamiseen)

Kenelle

  • Veren rasva-arvoista huolehtiville
  • Kaikenikäisille naisille ja miehille
  • Koululaisille ja kasvuikäisille
  • Omega-3-lähteeksi kala-allergikoille ja vegaaneille

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

2 g päiväannos alfalinoleenihappoa (ALA) ylläpitää normaalia kolesterolia.

Kolesterolin hallintaan tarvittavan ALA -annoksen saa helposti nauttimalla 3,7 ml kotimaista pellavaöljyä.

Erityistä tässä tuotteessa

RUNSAASTI OMEGA-3:A

Pellavansiemenöljy sisältää erityisen runsaasti alfalinoleenihappoa (omega-3). Elimistömme valmistaa siitä itse edelleen monia muita tasapainoiselle rasva-aineenvaihdolle tärkeitä aineosia. Alfalinoleenihappo on mm. elintärkeiden EPA:n ja DHA:n luonnollinen lähtöaine.

Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti myös muita hyviä rasvahappoja kuten linolihappoa (omega-6) ja öljyhappoa (omega-9).

HELLÄVARAINEN VALMISTUS TAKAA LAADUN

bertil’s health kylmäpuristettu pellavansiemenöljy puristetaan suomalaisten sopimusviljelmien ensiluokkaisista pellavansiemenistä. Siementen puristus alhaisessa lämpötilassa takaa öljylle parhaan laadun. Näin öljyn aktiiviaineet säilyttävät ennallaan ja ne päätyvät elimistömme hyväksi juuri sellaisina kuin luonto on tarkoittanut.

Rikas -sarja täynnä luonnon luomaa elinvoimaa

bertil’s health oy:n uuden Rikas-sarjan tuotteet ovat luonnostaan rikkaita ravintoaineiden lähteitä. Ne ovat mahdollisimman vähän prosessoituja, emmekä ole lisänneet niihin mitään ylimääräistä. Rikas-tuotteet ovat hyvin elintarvikkeenomaisia ja niiden käyttötavoissa voi päästää mielikuvituksen valloilleen.

Rikas-sarjaan kuuluu runsas valikoima korkealaatuisia kylmäpuristettuja öljyjä; perinteinen pellavaöljy, luomu pellavaöljy, vehnänalkioöljy, manteliöljy, Camelinaöljy ja Ahiflower-oliiviöljy. Sarjan hiutaleina ja jauheina nautittavat tuotteet ovat VegeFit Ravintohiivahiutale, perinteinen Oluthiivahiutale ja Linum Plus-ravintokuituvalmiste.

Media