bertil's Prostasin Forte

Pakkauskoko 60 tabl. / 32 g
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa (2 tabl.)
Granaattiomenauutteita500 mg
Sahapalmu-uutetta 160 mg
Sinkkiä 10 mg100 %*
Lykopeenia6 mg
Seleeniä28 mcg50 %*
Annostusohje: 2 tablettia päivässä.
Käyttörajoitukset Aktiiviaineiden ei tiedetä aiheuttavan sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa granaattiomenauuteen ns. polyfenolisten yhdisteiden suureen annokseen. Vatsa tottuu käyttöön, kun päiväannos nautitaan kahdessa erässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviaineiden ei tiedetä aiheuttavan yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Parhaan imeytymisen takia nauti lääkkeet 2-3 tuntia ennen ravintolisää. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä lääkäriin tai tuotteen markkinoijaan.

Jos eturauhasvaivat jatkuvat tai voimistuvat, ota yhteyttä lääkäriin.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Granaattiomenauutteet, täyteaine selluloosajauhe, sahapalmu-uute (Serenoa repens), happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, sinkkibisglysinaatti, lykopeeni, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, L-Seleenimetioniini, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.

Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.
Tuotteen vegaanisuus Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

MIEHISEEN HYVINVOINTIIN – NORMAALIN VIRTSASUIHKUN JA TESTOSTERONITASON YLLÄPITOON

bertil’s Prostasin Forten monipuolinen koostumus on laadittu erityisesti miehistä hyvinvointia ajatellen. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa parhaista mahdollisista raaka-aineista.

bertil’s health on valinnut Prostasin Forte-valmisteen aktiiviaineiksi sahapalmun ja granaattiomenan yhdistelmän sen erityisen monipuolisuuden takia. Tieteellinen näyttö sahapalmun vaikutuksista eturauhasen hyvinvointiin ja virtsasuihkuun on vahva. Sinkki taas on miehille erityisen tärkeä hivenaine, sillä se ylläpitää normaaleja testosteronitasoja. Pitkäaikainen sinkin puute saattaakin johtaa eturauhasvaivoihin. Myös lykopeenin ja seleenin vaikutuksia eturauhaseen on tutkittu paljon.

Käyttötarkoitus

  • Normaalin virtsasuihkun ylläpitämiseen
  • Testosteronitasojen ylläpitämiseen
  • Monipuoliseksi antioksidantiksi ja suoja-aineiden lähteeksi koko elimistölle
  • 50+ miehille ja senioreille
  • Tuote sopii myös nuorempien miesten tarpeisiin

Terveysväittämät

SAHAPALMU-UUTE:

ylläpitää normaalia virtsasuihkua

SINKKI EDISTÄÄ:

Veren testosteronitasojen pysymistä normaalina

Normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä

Solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

SELEENI EDISTÄÄ:

Normaalia siittöiden muodostusta

Solujen suojaamista hapettumisstressiltä

SUPERHEDELMÄ VAILLA HYVÄKSYTTYJÄ TERVEYSVÄITTÄMIÄ

Granaattiomenalla ja sen tehoaineilla on tehty runsaasti tieteellisiä tutkimuksia. Tutkimuksista saadut näytöt eivät kuitenkaan ole vielä toistaiseksi täyttäneet EU:n terveysväittämiin tarvittavia vaatimuksia. Granaattiomenatutkimukset maailmalla jatkuvat kuitenkin edelleen. Onkin hyvin todennäköistä, että jonain päivänä myös granaattiomenan ja sen aktiiviaineiden terveysvaikutuksista voidaan kertoa nykyistä avoimemmin.

 

Tutkimusviitteet

Granaattiomenan vaikutuksia on tutkittu hyvin aktiivisesti 2000-luvun alusta lähtien erityisesti USA:ssa. Valtaosa tutkimuksista on tehty granaattiomenatäysmehuilla.

EU:n terveysväiteasetuksesta johtuen emme voi julkaista tutkimusviitteitä verkkosivuillamme.

Erityistä tässä tuotteessa

Sahapalmu ja granaattiomena – maailmalla tunnetut ja tutkitut terveyspommit

bertil’s health on valinnut Prostasin Forte -tablettien aktiiviaineiksi sahapalmun ja granaattiomenan yhdistelmän erityisen monipuolisuuden takia. Vahvoja sahapalmun hedelmäuutevalmisteita markkinoidaan lääkelain alaisina rohdosvalmisteina. Tieteellinen näyttö sahapalmun vaikutuksista eturauhasen hyvinvointiin ja virtsasuihkuun on vahva.

Granaattiomenan tunnetut hyödyt on yhdistetty mehun nauttimiseen. Siksi tuote valmistetaan granaattiomenauutteiden seoksesta, joka vastaa parhaalla tavalla kokonaista hedelmää. Vakioidut uutteet sisältävät aina yhtä paljon granaattiomenan vahvoja flavonoideja kuten ellagihappoa ja punikalagiineja. Luonnolliset tehoaineet ovat peräisin Espanjan auringon alla kypsyneistä granaattiomenoista.

Lisää monipuolisuutta sinkistä, seleenistä ja lykopeenista

Sinkki on miehille tärkeä hivenaine ja suuri osa miehen sinkkivaroista on nimenomaan eturauhasessa. Pitkäaikainen sinkin puute saattaa johtaa eturauhasvaivoihin. Lykopeeni on tomaatille punaisen värin antava suoja-aine. Lykopeenin ja seleenin vaikutuksia eturauhaseen on tutkittu paljon.

Media