Rikas VegeFit Ravintohiivahiutale

Pakkauskoko 110 g
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Ravintoarvo4 g (1 rkl)
Energiaa 14,0 kcal
Rasvaa 0,2 g
Hiilihydraatteja, josta 1,6 g
- ravintokuitua 0,8 g
Proteiinia 1,9 g
Sinkkiä9,9 mg99 %*
D2-vitamiinia14 mcg280 %*
B-vitamiineja:
- B1 tiamiini 0,4 mg 36 %*
- B2 riboflaviini 2,6 mg 185 %*
- B3 niasiini 14,0 mg 88 %*
- B5 pantoteenihappo 4,0 mg 66 %*
- B6 pyridoksiini 0,9 mg 64 %*
- B12 kobalamiini 4,3 mcg 172 %*
- B9 foolihappoa 86 mcg 43 %*
Annostusohje 4 g (1 ruokalusikallinen / 15 ml) päivässä.

Nauti hiivahiutaleet sellaisenaan tai viilin, jogurtin, puuron tai esim. salaatin joukkoon ripoteltuna. Sopii myös piristävän smoothien valmistukseen.

Hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja arominvahventeeksi keittoihin ja kastikkeisiin. Lisää hiivahiutaleet lämpimiin ruokiin vasta hetkeä ennen ruokailua, jolloin niiden ravintoarvo säilyy parhaiten. Vältä voimakasta kuumennusta.
Käyttörajoitukset Rikas VegeFit ei sisällä hiivaongelmien yleisintä aiheuttajaa, Candida albicans-hiivaa. Hiivahiutaleet on käsitelty siten, että ne eivät ala kasvaa ruuansulatuskanavassa.

Kaiken varmuuden vuoksi Rikas Vegefit Ravintohiivahiutaleita ei kuitenkaan suositella nautittavaksi akuuttien hiivaongelmien aikana.
Tuotteen ainesosat ja säilytys 100 % ravintohiivahiutale

Ei sisällä sokeria, gluteenia, väriaineita eikä eläinperäisiä aineosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.
Tuotteen vegaanisuus Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

LUONNOLLINEN, MAUKAS JA MONIPUOLINEN TÄRKEIDEN B-VITAMIINIEN LÄHDE.

UUDISTETTU KOOSTUMUS VEGAANEILLE; VAHVA D2 JA B12

Rikas VegeFit Ravintohiivahiutaleet valmistetaan Saccharomyces cerevisae-hiivasta. Ravintorikkaassa melassiliuoksessa kasvatettu hiiva on herkullisen makuinen. Rikas VegeFit sisältää erityisen runsaasti sinulle tärkeitä luonnollisia B-vitamiineja; B1, B2, B3, B5, B6 ja B12 sekä foolihappoa. Nyt saat siitä myös tuhdin annoksen hiivan itse tuottamaa D2-vitamiinia. Se on lisäksi hyvä proteiinin ja sinkin lähde.

Rikas Vegefit Ravintohiivahiutaleillamme voit lisätä helposti ja maukkaasti B-vitamiiniesi saantia. Paahteisen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja antamaan lisämakua ruuanlaittoon.

Käyttötarkoitus

  • Lisäämään tärkeiden luonnollisten B-vitamiinien saantia
  • Vegaanisen D2-vitaminin lähteeksi
  • Kasvisruokavalion täydentämiseen, vegaaneille B12-vitamiinin lähteeksi
  • Lisäämään hyvälaatuisen proteiinin saantia
  • Toimii myös luonnollisena maun antajana ruuanlaitossa (antaa ”juustoisen” maun)

Kenelle

  • Tiukkaa kasvisruokavaliota noudattaville, vegaaneille
  • Kuntoilijoille ja urheilijoille
  • Kotikokeille

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

Rikas VegeFit Ravintohiivahiutaleiden sisältämä

B1-vitamiini (tiamiini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, sydämen toimintaa.
B2-vitamiini (riboflaviini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina, punasolujen pysymistä normaalina, näön pysymistä normaalina, raudan aineenvaihduntaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.
B3-vitamiini (niasiini) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B5-vitamiini (pantoteenihappo) edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, D-vitamiinin synteesiä, henkistä suorituskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B6-vitamiini edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, kysteiinin synteesiä, psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, vastustuskykyä, hormonitoiminnan säätelyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
B12-vitamiini edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, vastustuskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Foolihappo edistää normaalia: raskauden aikaista kudosten kasvua, aminohapposynteesiä, veren muodostumista, homokysteiinin aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja, vastustuskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

D-vitamiinin terveysvaikutukset löytyvät kohdasta bertil’s D-vitamiini.

Sinkin terveysvaikutukset löytyvät kohdasta bertil’s Sinkki.

Rikas -sarja täynnä luonnon luomaa elinvoimaa

bertil’s health oy:n uuden Rikas-sarjan tuotteet ovat luonnostaan rikkaita ravintoaineiden lähteitä. Ne ovat mahdollisimman vähän prosessoituja, emmekä ole lisänneet niihin mitään ylimääräistä. Rikas-tuotteet ovat hyvin elintarvikkeenomaisia ja niiden käyttötavoissa voi päästää mielikuvituksen valloilleen.

Rikas-sarjaan kuuluu runsas valikoima korkealaatuisia kylmäpuristettuja öljyjä; perinteinen pellavaöljy, luomu pellavaöljy, vehnänalkioöljy, manteliöljy, Camelinaöljy ja Ahiflower-oliiviöljy. Sarjan hiutaleina ja jauheina nautittavat tuotteet ovat VegeFit Ravintohiivahiutale, perinteinen Oluthiivahiutale ja Linum Plus-ravintokuituvalmiste.

Media