Sunwic 3in1 annospussit

Pakkauskoko: 18 x 4 g
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Ravintoarvo100 g1 annospussi (4 g)
Energiaa1540 kJ / 370 kcal62 kJ / 15 kcal
Rasvaa0,2 g0,01 g
Hiilihydraateja18 g0,7 g
Laktoosia4 g0,2 g
Ravintokuitua60 g2,4 g
Proteiinia12 g0,5 g
Ternimaitojauhetta19 g760 mg
Saccharomyces boulardii -hiivaa6 g240 mg
Annostusohje Aikuiset ja yli 12-vuotiaat; 1 annospussi 1 - 2 kertaa päivässä.
Lapset 7-12 vuotta; 1/2 annospussia 3 kertaa päivässä.
Lapset 2-6 vuotta; 1/2 annospussia 2 kertaa päivässä.


Yksi 4 g annospussi vastaa n. 1 rkl (15 ml) Sunwic 3in1 -jauhetta.

Nauti jauhe 2 dl:aan nestettä tai ruokaan esim. jogurttiin sekoitettuna.
Päiväannos on hyvä nauttia 2-3 erässä.

Älä kuumenna.

Tuotetta suositellaan akuuttiin tilapäiseen tarpeeseen vähintään 9 päivän kuurina.
Sunwic 3in1 soveltuu myös säännölliseen käyttöön. Vaihtoehtoisesti tehokuuria voi jatkaa Sunwic IBS -kliinisellä ravintovalmisteella.
Tuotteen aineosat ja säilytys Osittain hydrolysoitu guarpapukuitu, ternimaitojauhe, Saccharomyces boulardii -hiiva.

Ei sisällä gluteenia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä.
Käyttörajoitukset Tuote sisältää ravintokuitua. Käytön alussa saattaa esiintyä ilmavaivoja. Vatsa kuitenkin tottuu kuituun ja mahdolliset ilmavaivat helpottavat vähitellen.

Pavuille allergisten tulee noudattaa varovaisuutta tuotteen käytössä. Ristiallergia guarpavun kanssa on mahdollinen.

Saccharomyces boulardii -valmisteita ei tule käyttää kriittisesti sairailla tai immuunipuutteisilla potilailla tai potilailla, joilla on keskuslaskimokatetri.

SUNWIC 3in1 TEHOKUURI VATSALLESI – KOLME TEHOTUOTETTA YHDESSÄ VALMISTEESSA

Sunwic 3in1 sisältää kolmea vatsallesi tärkeää ravintoainetta yhdessä pakkauksessa; maailman tutkituinta Saccharomyces boulardii-hiivaa, erikoiskäsiteltyä liukoista kuitua ja korkealaatuista ternimaitojauhetta.

Suosittelemme valmistetta satunnaisen, yllättävän tarpeen vaatiessa, vähintään 9 päivän kuurina. Tehokuurin jälkeen säännölliseen käyttöön suosittelemme Sunwic IBS-kliinistä ravintovalmistetta.

Käyttötarkoitus

  • Liukoisen kuidun lähteeksi

Erityistä tässä tuotteessa

Saccharomyces boulardii – maailman tutkituin hiiva

Saccharomyces boulardii -hiivan hyödyistä on poikkeuksellisen vahva tieteellinen näyttö. Sen on osoitettu soveltuvan erinomaisesti yhteiseloon elimistömme omien suolistobakteerien kanssa. Sunwic 3in1 sisältää tieteellisesti tutkittua Saccharomyces boulardii (DBVPG 6763) -hiivaa, joka sietää  hyvin ankaria stressitekijöitä kuten antibiootteja. Saccharomyces boulardii ei lisäänny eikä jää kasvamaan maitohappobakteerien tavoin ihmisen suolistoon. Siksi sitä on nautittava päivittäin koko tilapäisen tarpeen ajan. Käytännössä riittävä käyttöaika on vähintään 9 päivää.

Osittain hydrolysoitu guarpapukuitu PHGG

Sunwic 3in1 sisältää liukoista guarpapukuitua, jonka hiilihydraattirakenteita on muokattu entsymaattisen pilkkomisen avulla (Partially Hydrolyzed Guargum, PHGG). Guarpavun koostumus eroaa jo lähtökohtaisesti kaikista muista palkokasveista ja pavuista. Guarpapu sisältää erittäin niukasti proteiinia. Lisäksi sen hiilihydraattikoostumus poikkeaa kaikista yleisesti tunnetuista liukoisen kuidun lähteistä, kuten psylliumista ja inuliinista. Guarpapu sisältää poikkeuksellisen runsaasti mannoosia ja galaktoosia.

Ainutlaatuinen käsittely parantaa koostumusta ja käyttömukavuutta

Guarpapukuidun osittainen pilkkominen vapauttaa mannoosia ja galaktoosia helpommin suolistobakteerien käyttöön. Käsittely parantaa myös tuotteen käyttömukavuutta. Lyhyemmiksi pilkotut hiilihydraattirakenteet eivät muodosta nesteeseen sekoitettuna esim. psylliumille tyypillistä limamaista verkkorakennetta. Sunwic 3in1 ei geeliydy.

Ternimaitojauhe

Ternimaito (Colostrum) on poikkeuksellisen ravintopitoista maitoa, jota lehmä tuottaa heti vasikan poikimisen jälkeen. Ternimaito sisältää normaalia maitoa runsaammin mm. proteiinia ja vasta-aineina tunnettuja immunoglobuliineja. Ne ovat elintärkeitä vasikalle, joka syntyy täysin ilman vasta-aineita. Maidon eniten sisältämää vasta-ainetta eli immunoglobuliini G:tä (IgG) on käytetty mittarina ternimaidon laadulle.

Korkealaatuinen ternimaito ranskalaisilta pientuottajilta

Sunwic 3in1 sisältää ternimaitojauhetta, jonka laatu ja ravintoaineiden aktiivisuus on erittäin korkea. Ternimaidon käsittelyssä on tärkeää, että se saadaan mahdollisimman tuoreena ja puhtaana läheisiltä tiloilta jalostettavaksi. Tuoreen ternimaidon laatua voidaan valvoa ja hallita parhaiten, kun toimitaan hyvässä yhteistyössä pienten maidontuottajien kanssa. Laadukkaaseen toimintaan kuuluu luonnollisesti myös lehmien hyvinvoinnista huolehtiminen.

Sopii FODMAP -dieettiä noudattaville

Kroonisista vatsavaivoista kärsiville suositellaan usein FODMAP -dieettiä. Heitä kehotetaan välttämään ruoka-aineita, jotka sisältävät suolistossa helposti fermentoituvia hiilihydraatteja. Tyypillisiä vältettäviä ruoka-aineita ovat mm. tavanomaiset viljat, pavut, sienet, sipulit, tietyt hedelmät, kuiduilla täydennetyt elintarvikkeet sekä sokerialkoholeja sisältävät makeiset.

Sunwic 3in1 sisältää guarpapukuitua. Kuidun ainutlaatuisen käsittelyn ansiosta tuotetta ei silti pidä rinnastaa tavallisiin papuihin eikä edes kuitutuotteisiin. Tuote sopii pääsääntöisesti myös herkkävatsaisille.

Miellyttävä käyttää; maistuu myös lapsille!

Sunwic 3in1 liukenee helposti viileään nesteeseen. Ternimaidon takia veteen sekoitettu jauhe muodostaa vaalean samean liuoksen. Liuos ei geeliydy runsaasta kuitumäärästä huolimatta. Jauheesta erottuvat ruskeat hiput ovat kuivattua Saccharomyces boulardii -hiivaa ja nekin liukenevat nesteeseen varsin nopeasti.

Jauheen voi halutessaan sekoittaa suurempaan nestemäärään juomapulloon ja nauttia vähitellen pitkin päivää. Lapsille jauhe maistuu helpoimmin mehuun tai esim. jogurttiin tms. notkeaan ruokaan sekoitettuna. Seosta ei saa kuumentaa. Korkea lämpötila heikentää hiivan ja ternimaidon aktiivisuutta.

Kliininen näyttö

Tieteellinen tietokanta PubMed sisältää lukuisia julkaistuja artikkeleita tieteellisistä tutkimuksista, jotka ovat kohdistuneet Sunwic 3in1 -valmisteen aktiiviaineisiin. Artikkeleita löytyy seuraavilla hakusanoilla:

  • Partially hydrolyzed guar gum PHGG; 55 artikkelia
  • Bovine colostrum supplementation human; 52 artikkelia
  • Saccharomyces boulardii human; 348 artikkelia

Media