bertil's Testo Boost

Pakkauskoko 60 tabl. / 30 g
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa (2 tabl.)
EnoSTIM™-kasviuuteseos400 mg
Tribulus terrestris-uutetta 300 mg
Sinkkiä 10 mg100 %*
B6-vitamiinia2,8 mg200 %*
Annostusohje: 2 tablettia päivässä.
Käyttörajoitukset Aktiiviaineiden ei tiedetä aiheuttavan sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa kasviuutteiden ns. polyfenolisten yhdisteiden suureen annokseen. Vatsa tottuu käyttöön, kun päiväannos nautitaan kahdessa erässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviaineiden ei tiedetä aiheuttavan yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Parhaan imeytymisen takia nauti lääkkeet 2-3 tuntia ennen ravintolisää. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä lääkäriin tai tuotteen markkinoijaan.
Tuotteen ainesosat ja säilytys EnoSTIM™ -kasviuuteseos (omena-, viinirypäle- ja sahramiuute (EU)), Tribulus terrestris -uute, täyteaine selluloosajauhe, sinkkibisglysinaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, pyridoksiinihydrokloridi.

Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.
Tuotteen vegaanisuus Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

KYKYÄ JA HALUKKUUTTA AIKUISELLE MIEHELLE

Nautinnollinen seksielämä on tärkeä osa elämänlaatua. Hektiset elämäntavat, vähäisistä yöunista johtuva jatkuva väsymys ja stressitila ovat luonnollisia syitä ajoittaiseen haluttomuuteen ja kyvyttömyyteen. Iän myötä vähenevä testosteroni on myöskin yksi seksihaluihin vaikuttava tekijä. bertil’s Testo Boost-valmisteen monipuolinen koostumus on laadittu erityisesti miehistä hyvinvointia ja elämäniloa ajatellen. 

Sinkki on miehille tärkeä hivenaine, joka ylläpitää veren normaalia testosteronitasoa sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Tribulus terrestris edistää seksuaalista kykyä ja halukkuutta etenkin miehillä. Kliinisesti tutkitttu EnoSTIM™ -kasviuuteseos ja energia-aineenvaihduntaa tukeva B6-vitamiini täydentävät tuotteen monipuolisia vaikutuksia.

bertil’s Testo Boost on kehitetty ja valmistettu Suomessa parhaista mahdollisista raaka-aineista. Niiden luotettavuus, puhtaus ja tarkoin tunnettu sisältö ovat erityisen tärkeitä kilpaurheilijoille.

Käyttötarkoitus

 • Seksuaalisen kyvyn ja halukkuuden edistämiseen
 • Testosteronitasojen ylläpitämiseen
 • Urheilijoille
 • Aikuisille ja tarvittaessa myös nuoremmille miehille

Terveysväittämät

Tribulus terrestris edistää seksuaalista kykyä ja halukkuutta

Sinkki edistää:

 • Veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
 • Normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
 • Normaalia kognitiivista toimintaa
 • Hiusten pysymistä normaaleina
 • Solujen suojaamista hapettumisstressiltä

B6-vitamiini edistää mm. normaalia:

 • Energia-aineenvaihduntaa
 • Hermoston toimintaa
 • Psykologisia toimintoja
 • Hormonitoiminnan säätelyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Erityistä tässä tuotteessa

4 luotettavaa ja vahvaa tehoainetta

EnoSTIM™; kliinisesti tutkittu kasviuuteseos

EnoSTIM™ on ranskalaisten alan asiantuntijoiden kehittämä kasviuuteseos. Sahramin, viinirypäleen ja omenan tehoaineiden toimivuutta ja vaikutusmekanismeja on tutkittu kliinisessä tutkimuksessa. Tulokset ja käyttäjätyytyväisyys olivat vakuuttavat 28 päivää kestäneen tutkimusjakson päätyttyä.

Sahramilla (Crocus sativus) yksinään on aiemmin todettu seksuaalista halukkuutta ja mielialaa kohottavia sekä rentouttavia vaikutuksia.

EnoSTIM™ on Nexira Ltd. omistama tuotemerkki.

 

Monipuolisuutta Tribulus terrestris -uutteesta, sinkistä ja B6-vitamiinista

Tribulus terrestris -kasvin eli okarennokin seksuaalista mielialaa kohottavista vaikutuksista on laajaa näyttöä. Tuoreimpien tieteellisten yhteenvetojen mukaan kasvin aktiiviaineet, saponiinit, eivät kohota elimistömme omia mieshormoni- eli testosteronitasoja. Hormonitasot säilyvät normaaleina vaikka Tribulus terrestris -lisän vaikutukset ilmenevät vastaavalla tavalla viriliteettiä lisäävinä.

bertil’s Testo Boost -tablettien valmistuksessa käytetty Tribulus terrestris -uute on tarkoin tutkittu, eikä se sisällä kilpaurheilijoille kiellettyjä ja WADA:n listaamia aineosia kuten THC:a. THC eli tetrahydrokannabinolia saattaa esiintyä luonnostaan Tribulus terrestris -kasvissa ja edelleen uutteessa, jos raaka-aineen lajikevalintaan ja uutteen valmistukseen ei ole kiinnitetä riittävää huomiota.

Sinkki on miehisen hyvinvoinnin kannalta tärkeä hivenaine. Sitä tarvitaan mieshormonin eli testosteronin tuottamiseen ja sitä menetetään jokaisen siemensyksyn yhteydessä. Riittävä sinkin saanti ylläpitää testosteronitasoja vähentämällä sen muttumista inaktiiviseksi dihydrotestosteroniksi.

bertil’s Testo Boost sisältää erittäin hyvin imeytyvää ns. aminohappokelatoitua sinkkiä, jonka vaikutukset ovat taattuja myös vahvojen kasviuutteiden kanssa nautittaessa.

B6-vitamiini on tärkeä pirteysvitamiini, jonka vaikutukset ovat havaittavissa hyvin pian tablettien nauttimisen jälkeen. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, tasapainottaa hormonitoiminnan säätelyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Media