Rikas vehnänalkioöljy

Osta verkkokaupasta

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Ravintosisältö5 ml
Energiaa185 kJ / 45 kcal
Proteiinia 0 g
Hiilihydraatteja 0 g
Rasvaa, josta 4,6 g
- tyydyttyneitä rasvahappoja 0,9 g
- kertatyydyttymättömiä rh., josta 0,6 g
- monityydyttymättömiä rh., josta 3,1 g
- alfalinoleenihappoa (omega-3) 410 mg
- linolihappoa (omega-6) 2,7 g
E-vitamiinia** 11 mg 92 %*
Annostusohje 1 teelusikka (5 ml) päivässä ruokailun yhteydessä.

Öljyn voi nauttia sellaisenaan tai jogurttiin, viiliin, puuroon tms. sekoitettuna. Voimakkaan keltainen öljy sopii myös lisäksi salaatinkastikkeisiin.
Käyttörajoitukset Keliaakikkojen tulee noudattaa varovaisuutta vehnänalkioöljyn käytössä. Öljy saattaa sisältää hyvin vähäisiä jäämiä gluteenia.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Kylmäpuristettu vehnänalkioöljy 100 %

Säilytä avattu pullo jääkaapissa valolta suojattuna.

VAHVA LUONNOLLINEN E-VITAMIINI SUOJAA NIIN ELIMISTÖÄSI KUIN IHOASI VANHENEMISELTA

E-vitamiini on vahva antioksidantti ja vehnänalkioöljy on luonnossa sen rikkain lähde. E-vitamiini suojaa solujasi aineenvaihdunnan tuottamien ns. vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Vapaiden radikaalien määrä kasvaa erityisesti mm. fyysisen rasituksen aikana tai kehossa vallitsevien kroonisten tulehdustilojen takia. Vehnänalkioöljyn edullinen rasvahappokoostumus (mm. omega-3) tekee siitä myös erittäin sydänystävällisen.

Kylmäpuristetun, elintarvikelaatuisen 100% vehnänalkioöljymme raaka-aineet valitaan huolella parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Kylmäpuristus tapahtuu ilman kuumennusta ja liuottimia. Näin vehnänalkioöljy ja sen E-vitamiinit ja arvokkaat rasvahapot säilyvät alkuperäisessä muodossaan.

Käyttötarkoitus

  • E-vitamiinien lähteeksi sekä ulkoisesti iholle että sisäisesti nautittuna
  • Solujen suojaksi vapaita radikaaleja vastaan
  • Hidastamaan ennenaikaista ikääntymistä iholla ja elimistössä
  • Sydämen ja verisuonten hyvinvoinnille
  • Välttämättömien omega-3 ja -6-rasvahappojen lähteeksi

Kenelle

  • Kaikenikäisille naisille ja miehille
  • Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
  • Koululaisille ja kasvuikäisille
  • Nuorekkuutta arvostaville
  • Senioreille

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

Vehnänalkioöljyn sisältämä

  • E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • Linolihappo (omega-6) edistää veren kolesterolitasoja pysymistä normaalina.

Linolihapon edullinen vaikutus kolesteroliin saavutetaan nauttimalla päivittäin 10 g linolihappoa.

Erityistä tässä tuotteessa

HELLÄVARAINEN VALMISTUS PARHAISTA VEHNÄNALKIOISTA

Kylmäpuristetun vehnänalkioöljyn raaka-aineet valitaan huolella parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Kylmäpuristus tapahtuu ilman kuumennusta ja orgaanisia liuottimia. Näin vehnänalkioöljy ja sen E-vitamiinit ja arvokkaat rasvahapot säilyvät hyväksemme alkuperäisessä, luonnon luomassa muodossa.

LUONNOLLINEN E-VITAMIINI SUOJAA SOLUJA

E-vitamiini on vahva antioksidantti. E-vitamiini suojaa soluja normaalin aineenvaihdunnan tuottamien ns. vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Vapaiden radikaalien määrä kasvaa erityisesti mm. fyysisen rasituksen aikana ja kehossa vallitsevien kroonisten tulehdustilojen takia.

Vapaiden radikaalien suuri määrä ja vastaavasti antioksidanttien puute voivat aiheuttaa mm. solujen härskiintymistä ja ennen aikaista vanhenemista.

LUONNOLLINEN E-VITAMIINI PAREMPI KUIN SYNTEETTINEN

Luonnossa E-vitamiinit esiintyvät aina erilaisten ns. tokoferolien ja tokotrienolien yhdistelminä. Luonnossa vallitsevan monipuolisuuden uskotaan olevan tässäkin kohtaa yksittäistä puhdasta aineosaa parempi. Nykytiedon mukaan luonnollisten E-vitamiiniaktiivisten yhdisteiden seoksen uskotaan olevan elimistöllemme puhdasta (synteettistä) alfa-tokoferolia parempi vaihtoehto. Luonnollinen voittaa synteettisen puhdasaineen hyväksikäytettävyydessä ja antioksidanttitehokkuudessa.

Media