Ravintosisältö | 5 ml | |
---|---|---|
Energiaa | 185 kJ / 45 kcal | |
Proteiinia | 0 g | |
Hiilihydraatteja | 0 g | |
Rasvaa, josta | 4,6 g | |
- tyydyttyneitä rasvahappoja | 0,9 g | |
- kertatyydyttymättömiä rh., josta | 0,6 g | |
- monityydyttymättömiä rh., josta | 3,1 g | |
- alfalinoleenihappoa (omega-3) | 410 mg | |
- linolihappoa (omega-6) | 2,7 g | |
E-vitamiinia** | 11 mg | 92 %* |
E-vitamiini on vahva antioksidantti ja vehnänalkioöljy on luonnossa sen rikkain lähde. E-vitamiini suojaa solujasi aineenvaihdunnan tuottamien ns. vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Vapaiden radikaalien määrä kasvaa erityisesti mm. fyysisen rasituksen aikana tai kehossa vallitsevien kroonisten tulehdustilojen takia. Vehnänalkioöljyn edullinen rasvahappokoostumus (mm. omega-3) tekee siitä myös erittäin sydänystävällisen.
Kylmäpuristetun, elintarvikelaatuisen 100% vehnänalkioöljymme raaka-aineet valitaan huolella parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Kylmäpuristus tapahtuu ilman kuumennusta ja liuottimia. Näin vehnänalkioöljy ja sen E-vitamiinit ja arvokkaat rasvahapot säilyvät alkuperäisessä muodossaan.
Vehnänalkioöljyn sisältämä
Linolihapon edullinen vaikutus kolesteroliin saavutetaan nauttimalla päivittäin 10 g linolihappoa.
HELLÄVARAINEN VALMISTUS PARHAISTA VEHNÄNALKIOISTA
Kylmäpuristetun vehnänalkioöljyn raaka-aineet valitaan huolella parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Kylmäpuristus tapahtuu ilman kuumennusta ja orgaanisia liuottimia. Näin vehnänalkioöljy ja sen E-vitamiinit ja arvokkaat rasvahapot säilyvät hyväksemme alkuperäisessä, luonnon luomassa muodossa.
LUONNOLLINEN E-VITAMIINI SUOJAA SOLUJA
E-vitamiini on vahva antioksidantti. E-vitamiini suojaa soluja normaalin aineenvaihdunnan tuottamien ns. vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Vapaiden radikaalien määrä kasvaa erityisesti mm. fyysisen rasituksen aikana ja kehossa vallitsevien kroonisten tulehdustilojen takia.
Vapaiden radikaalien suuri määrä ja vastaavasti antioksidanttien puute voivat aiheuttaa mm. solujen härskiintymistä ja ennen aikaista vanhenemista.
LUONNOLLINEN E-VITAMIINI PAREMPI KUIN SYNTEETTINEN
Luonnossa E-vitamiinit esiintyvät aina erilaisten ns. tokoferolien ja tokotrienolien yhdistelminä. Luonnossa vallitsevan monipuolisuuden uskotaan olevan tässäkin kohtaa yksittäistä puhdasta aineosaa parempi. Nykytiedon mukaan luonnollisten E-vitamiiniaktiivisten yhdisteiden seoksen uskotaan olevan elimistöllemme puhdasta (synteettistä) alfa-tokoferolia parempi vaihtoehto. Luonnollinen voittaa synteettisen puhdasaineen hyväksikäytettävyydessä ja antioksidanttitehokkuudessa.
bertil’s health oy:n uuden Rikas-sarjan tuotteet ovat luonnostaan rikkaita ravintoaineiden lähteitä. Ne ovat mahdollisimman vähän prosessoituja, emmekä ole lisänneet niihin mitään ylimääräistä. Rikas-tuotteet ovat hyvin elintarvikkeenomaisia ja niiden käyttötavoissa voi päästää mielikuvituksen valloilleen.
Rikas-sarjaan kuuluu runsas valikoima korkealaatuisia kylmäpuristettuja öljyjä; perinteinen pellavaöljy, luomu pellavaöljy, vehnänalkioöljy, manteliöljy, Camelinaöljy ja Ahiflower-oliiviöljy. Sarjan hiutaleina ja jauheina nautittavat tuotteet ovat VegeFit Ravintohiivahiutale, perinteinen Oluthiivahiutale ja Linum Plus-ravintokuituvalmiste.