bertil´s health – autamme sinua voimaan hyvin

_DSC7167

Olemme Suomen johtavia terveystuotealan yrityksiä.  Jo vuodesta 1960 missiomme on ollut selkeä – auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Toiminnassamme yhdistyvät vuosikymmenien kokemus sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia.

 

Tuotevalikoimaamme kuuluu korkealaatuisia ja innovatiivisia terveydenhoitotuotteita, kuten vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, terveysvaikutteisia elintarvikkeita ja korkealaatuisia ihonhoitotuotteita. Monet näistä ovat meille suomalaisille jo pitkältä ajalta tuttuja, kuten Carmolis– ja Omega7-tyrniöljyvalmisteemme. Muita tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. KarpaLact, Prostasin- ja NivelActive-tuotteet. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti asiakkaidemme parhaaksi tekemällä yhteistyötä arvostettujen yliopistojen, tutkimuslaitosten ja muiden terveysalan johtavien yritysten kanssa.

Tuotteitamme myyvät hyvinvarustellut terveystuotekaupat ja apteekit kautta maan. Lähimmän asiantuntijan löydät sivuiltamme kohdasta Jälleenmyyjät.

 

Bertil_apteekissa

Bertil Pomoellin jalanjäljissä

Yrityksemme perustaja, apteekkari Bertil Pomoell, oli suomalaisen terveystuotealan edelläkävijä. Hän puhui erityisen voimakkaasti ennaltaehkäisyn merkityksestä sairauksien hoidossa. Farmasian ammattilaisena hän tunsi hyvin rohdoskasvit ja osasi käyttää niitä työssään lääkkeiden valmistuksessa, mutta myös kehittäessään itse terveyttä tukevia tuotteitaan ihmisten jokapäiväistä hyvinvointia ajatellen.

Ennen pitkää Bertilin valmistamien tuotteiden maine kiiri, ja niistä suosituimpien kysyntä kasvoi niin suureksi, että valmistusta täytyi koneellistaa. Pian olikin jo tarpeen perustaa yritys, joka ryhtyisi tuottamaan valmisteita omassa tehtaassaan. Näin saimme alkumme vuonna 1960. Jatkamme yhä Bertilin viitoittamalla tiellä – autamme ihmisiä voimaan hyvin jokapäiväisessä elämässään.