bertil´s Zinc Boost -sinkkiasetaatti

Pakkauskoko: 60 tabl. / 48 g
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet
Sinkkiä10 - 50 mg100 - 500 %*
Kofeiinia20 - 100 mg
B6-vitamiinia0,75 - 3,75 mg54 - 268 %
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Annostus aikuisille 1 tabletti 1 - 5 kertaa päivässä enintään 7 päivän ajan.
Tabletti imeskellään hitaasti suussa.
Käyttörajoitukset ja huomioitavaa käytössä Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville.

Viranomaisten määrittelemä sinkin suurin suositeltu päiväannos säännöllisessä, pitkäaikaisessa käytössä aikuiselle on 25 mg. Kuuriluontoisuus on erittäin tärkeää, kun vastustuskykyä vahvistetaan suositeltua päiväannosta suuremmilla sinkkimäärillä.

Sinkki voi aiheuttaa joillekin henkilöille lievää ohimenevää pahoinvoinnin tunnetta n. 0,5 h kuluessa tabletin nauttimisesta. Oireet ovat usein vältettävissä, kun tabletin nauttii aterian yhteydessä.

Sinkkitabletin imeskely aiheuttaa lievää polttelun tunnetta suun takaosassa ja nielussa. Ilmiö on normaali on seurausta sinkin ns. ulkoisesta vaikutuksesta nielun limakalvoilla.

Runsas sinkin saanti saattaa heikentää elimistömme kykyä hyödyntää ravinnon kuparia. Pitkäaikaisesti ja säännöllisesti sinkkilisää nauttiville suositellaan myös kuparilisää.

Sisältää makeutusainetta (ksylitoli). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Tuotteen aineosat ja säilytys makeutusaine ksylitoli, täyteaine selluloosajauhe, sakeuttamisaine natriumalginaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, sinkkiasetaatti (4 %), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kofeiini, mentoli, luontainen piparminttuaromi, makeutusaine stevioliglykosidit, pyridoksiinihydrokloridi

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria, hiivaa eikä eläinperäisiä aineosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.
Tuotteen vegaanisuus Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Imeskeltävä sinkkiasetaattitabletti:

Sinkkiasetaatti + kofeiini + B6-vitamiini

 

Sinkin välitön paikallinen vaikustus

Sinkin imeskelylle on vahvat perusteet. Sinkin tiedetään vaikuttavan kahdella tavalla kehomme puolustajana. Sinkin tiedetään vaikuttavan kahdella tavalla kehomme vastustuskyvyn puolustajana. Sillä on sekä nopea paikallinen vaikutus että pitkäkestoinen, ruuansulatuskanavan kautta verenkiertoon ja soluihin ulottuva vaikutus.

Sinkin välitöntä paikallista vaikutusta hyödynnetään mm. hoitavissa ihovoiteissa. Voiteisiin lisätään ionisoitunutta sinkkiä, koska se heikentää ihon pinnalla olevien bakteerien elinolosuhteita ja vahvistaa näin ihon muodostamaa suojaa. Vastaavaan mekanismiin perustuvat tietyt imeskeltävät sinkkitabletit. Suussa liukeneva ja nopeasti ionisoituva sinkki vaikuttaa paikallisesti suun, nielun ja ruokatorven limakalvoilla. Sinkkiä onkin hyvä imeskellä akuuttiin tarpeeseen useita kertoja päivässä; pieniä määriä, hitaasti imeskellen ja tietysti annostusohjetta noudattaen.

Sinkkiasetaatti – imeskelytabletin tehokkain kemiallinen muoto

Sinkin erilaiset kemialliset muodot vaikuttavat eri tavoin ja sopivat eri käyttötarkoituksiin. Sinkkiasetaatti on osoittautunut parhaaksi, kun tavoitteena on sinkin imeskely ja sen paikalliset vaikutukset suun ja nielun limakalvoilla oleviin baktereihin ja viruksiin. Sinkkiasetaatin teho perustuu sen ominaisuuteen liueta nopeasti ns. ioniseen, aktiiviseen muotoon. Vaikutuksen voi huomata sinkille tyypillisenä poltteen tunteena suun takaosassa. Voimakkaasta ionisoitumisesta johtuen sinkkiasetaatin imeytyminen ruuansulatuskanavasta verenkiertoon on kuitenkin heikko. Sinkkiasetaatin pitkäkestoiset, ravitsemukselliset terveysvaikutukset ovat tästä syystä vaatimattomat.

Piristävä ja hengitystiet avaava potku

bertil’s Zinc Boost sisältää kofeiinia ja väsymystä ja uupumusta torjuvaa B6-vitamiinia. Mentoli ja piparminttu takaavat ksylitolista valmistetun imeskelytabletin raikkaan potkun.

Käyttötarkoitus

  • Vastustuskyvyn ylläpitoon
  • Väsymyksen ja uupumksen torjuntaan
  • Vahvasti suuta ja hengitysteitä raikastava
  • Helposti nautittava imeskelytabletti

Kenelle

  • Aikuisille naisille ja miehille
  • Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille

Terveysväittämät / kliininen näyttö

Sinkki ylläpitää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

B6-vitamiini ylläpitää normaalia vastustuskykyä, energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Huom. Lisätietoja sinkin monipuolisista terveysväittämistä kohdassa bertil’s Sinkki.

Media